Jelenlegi hely

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyomtatóbarát változat

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a masodikeljovetel.hu (a nagyfigyelmeztetes.com folytatása) weboldalának megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A honlapunk megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok

A masodikeljovetel.hu weboldalán szereplő bejegyzések a thewarningsecondcoming.com oldalon megjelenő napi bejegyzések magyar nyelvű fordítása. Az egyéb bejegyzések, cikkek, fordítások, amennyiben nem saját munkák, tartalmazzák a forrás linkjét.
 
A weboldalunk tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használatakor – így különösen annak terjesztésekor, továbbküldésekor  – kérjük a forrásként oldalunkat megjelölni. Az itt megjelent bejegyzések, a forrás megjelölésével, szabadon terjeszthetők. 

Információk

A masodikeljovetel.hu weboldalán közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a masodikeljovetel.hu  nem vállal felelősséget azok tartalmának téves értelmezéséből eredő bárminemű közvetlen vagy közvetett kárért. A megjelent bejegyzések olvasása, értelmezése a felhasználó saját felelősségére történik.
 
A masodikeljovetel.hu nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok kezelése

Ön interneten keresztül megadhatja részünkre e-mail címét, nevét, amennyiben igényli, hogy a masodikeljovetel.hu weblapra kikerülő bejegyzésekről tájékoztassuk, illetőleg egyéb felhívásokkal, tájékoztatókkal kapcsolatba léphessünk Önnel.
 

A masodikeljovetel.hu kijelenti, hogy az Ön által az interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

 
A masodikeljovetel.hu kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.
 
Az Ön által megadott adatokat a masodikeljovetel.hu kapcsolattartási, tájékoztatási célokra felhasználja, de reklámozási célra NEM használja. A masodikeljovetel.hu az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, a jogszabályok által előírt titokként kezel.
 
 
Bármilyen kérdése lenne, kérjük az info@nagyfigyelmeztetes.com címre küldje.
 
A masodikeljovetel.hu csapata.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer