Jelenlegi hely

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyomtatóbarát változat

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a masodikeljovetel.hu (a nagyfigyelmeztetes.com folytatása) weboldalának megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A honlapunk megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok

A masodikeljovetel.hu weboldalán szereplő bejegyzések a thewarningsecondcoming.com oldalon megjelenő napi bejegyzések magyar nyelvű fordítása. Az egyéb bejegyzések, cikkek, fordítások, amennyiben nem saját munkák, tartalmazzák a forrás linkjét.
 
A weboldalunk tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használatakor – így különösen annak terjesztésekor, továbbküldésekor  – kérjük a forrásként oldalunkat megjelölni. Az itt megjelent bejegyzések, a forrás megjelölésével, szabadon terjeszthetők. 

Információk

A masodikeljovetel.hu weboldalán közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a masodikeljovetel.hu  nem vállal felelősséget azok tartalmának téves értelmezéséből eredő bárminemű közvetlen vagy közvetett kárért. A megjelent bejegyzések olvasása, értelmezése a felhasználó saját felelősségére történik.
 
A masodikeljovetel.hu nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok kezelése

A masodikeljovetel.hu weboldalon nem kezelünk személyes adatokat.
 
Regisztráció, hírlevél szolgáltatás nincs.

A Setcookie irányelveket ide kattintva olvashatja el.

A masodikeljovetel.hu csapata.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer