Jelenlegi hely

Hagyd figyelmen kívül a neked feltett kérdéseket és azokat a követeléseket, hogy megváltoztasd szavamat

Nyomtatóbarát változat

2013. január 13. vasárnap, 12:10

Drága, szeretett leányom, sohasem szabad elfelejtened, hogy Ki a te Mestered. Amikor mindenféle irányba húznak téged, és az Én tanítványaim roppant nagy terheket helyeznek a vállaidra, ki kell tartanod. Helyezd magad Szent Kezeimbe, vonulj vissza és kérd, hogy tartsak kézben mindent.

Neked csak az Én Hangomra kell válaszolnod. Minden más hangot, mely azt parancsolja neked, hogy Szent Munkámat az ő módjaik és értelmezéseik szerint végezd, el kell vetni.

Sokaknak, akik ezt a Küldetést követik, meg kell érteniük, hogy Szent Szavamat nem lehet elemezgetni, megváltoztatni, vagy mások igényeihez alkalmazni. Az Én Szavam Szent. Fogadjátok hittel amit mondok, és legyetek elégedettek. Az a próbálkozás, hogy rejtett jelentéseket, szenzációt találjatok, vagy jövendőmondásokat keressetek, sért Engem.

Tanuljatok meg hallgatni a Hangomra. Hagyjátok, hogy az megérintse lelketeket, és legyetek hálásak, mivel bizalmas Tanításaim és vágyaim ezen Ajándékát adom nektek. Ezt irántatok való könyörületből teszem, és mert Szeretlek titeket. A kérdések és követelések, hogy azokat a válaszokat adjam nektek, amelyeket hallani akartok, sértőek Számomra. Leányom, kérlek, hagyd figyelmen kívül a neked feltett kérdéseket és azokat a követeléseket, hogy megváltoztasd Szavamat, vagy annak jelentését, amit mondok neked. Neked nincs jogodban így cselekedned, amint azt már korábban mondtam neked. Még akkor is, amikor azok a fondorlatos lelkek nehéz kérdéseket agyalnak ki, melyekre nincs válasz, maradj csendben.

Azoknak közületek, akik továbbra is próbára tesznek Engem, és gáncsot vetnek Elém, hogy megtámadják és kritizálják Szent Szavamat, azt mondom: tudnotok kell, hogy ti csak szegény, gyenge bűnösök vagytok. Nem azt találom kellemetlennek, hogy a lelketek érdekében tesztek fel kérdéseket, hanem azt, hogy nem vagytok hajlandóak elfogadni, hogy Én, Jézus Krisztus, valaha is ilyen módon kommunikálhatnék a világgal, ahogyan azt most teszem.

Ha veszitek Szavamat és kiforgatjátok azt, hogy az nektek megfelelő legyen, akkor az értelmetlenné válik. Ha pedig szétszeditek azt, hogy szembeszálljatok ezzel a Szent Küldetéssel, mely ennek az utolsó nemzedéknek a megmentésére szolgál, akkor félre lesztek dobva.

Tervem most erőteljes, mivel az emberiséget gyorsan vezetem előre az Igazság Ösvényén. Azok, akik elkalandoznak és elkóborolnak, lemaradnak. Nem sok idő maradt mindnyájatok megmentésére. Miért vesztegetitek el az időt? Minden perc drága!

Hagyjatok esélyt Nekem arra, hogy vezesselek, tanítsalak és megmentselek benneteket. A Velem, Jézusotokkal szembeni engedelmességre szükség van, ha azt akarjátok, hogy segítsek nektek. Csak akkor tudtok engedelmeskedni Nekem, ha átadjátok az akaratotokat. Ha ezt megteszitek, akkor nem lesz többé zűrzavar a lelketekben.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer