Jelenlegi hely

Hívom mindazokat, akik bizonytalanok abban, hogy Létezem-e, vagy sem

Nyomtatóbarát változat

2013. január 3. csütörtök, 21:10

Drága, szeretett leányom, hívom mindazokat, akik bizonytalanok abban, hogy Létezem-e, vagy sem.

Tisztában vagyok azzal, hogy számotokra milyen nehéz egy olyan világban hinni, mely különbözik attól, amilyenben most éltek. Tudom, hogy nehéznek találjátok elfogadni Isteni Jelenlétemet. Mégis tudnotok kell, hogy amikor valakit szerettek, Isten Jelenléte teszi lehetővé a szívetekben ezt az Ajándékot. Használjátok fel ezt a szeretetet arra, hogy hívtok Engem, és Én beszélni fogok a szívetekhez.

Ez egy olyan korszak, amikor nagyon hamar ösztönösen tudni fogjátok, hogy a világban előforduló számos eseményt az emberek szívében lévő gonoszság okozza, melyet lelkük kegyetlenségével követnek el.

Ez az az idő, amikor hallhatóvá fogom tenni a Hangomat köztetek. Prófétáimon keresztül beszélek hozzátok annak érdekében, hogy megvilágosítsalak benneteket; hogy megmutathassam nektek azt a Szeretetet, amelyet irántatok érzek. Ne húzódjatok el Tőlem. Ahhoz, hogy felismerjetek Engem, ott van a felismerés egy szikrája a szívetekben. Most van itt az ideje annak, hogy elgondolkozzatok a jövőtökön, mert nektek tudnotok kell a következőket: Nélkülem, Szeretetem és Irgalmasságom nélkül sohasem találtok békére.

Én vagyok az Igazság. Én olyan híreket hozok, amelyek nem kellemesek számotokra - de az Igazságot mondom. Kezdetben nehéz az Igazságot elfogadni, mert egyaránt feltárja a rosszat és a jót. Az emberek csak a kellemes oldalát szeretnék látni, de nagyon gyakran a kellemességek külső melegsége egyszerűen elfedi az Igazságot. Sokan nem tudják élvezni az Igazságot – Isten Létezését, minden dolog Megteremtőjének létezését –, de készek elfogadni a valótlanságokat, amelyeket bemutatnak nekik. Ezek csak múló formái a izgalmaknak (bizsergéseknek), és értelmetlenek. Sikerrel járnak megkínzásotokban, és hamis biztonságérzetet adnak nektek. De hiányzik belőlük a lényeg.

Ne feledjétek, hogy a ti időtök a Földön egyszerűen a száműzetés egyik formája, melyet a bűn idézett elő.

Első alkalommal azért jöttem, hogy megmentsem az emberiséget a bűntől. Sajnos nem fogadtak szívesen Engem. Meggyilkoltak, és meghaltam a Kereszten, még mielőtt elfoglalhattam volna Királyságomat. Most újra eljövök, amint az meg volt jövendölve, hogy visszaköveteljem Királyságomat, amit Szeretett Atyám ígért Nekem. Ez alkalommal mindnyájatokat fel foglak készíteni erre az eseményre, mert Én most az összes közül a legnagyobb ajándékot ígérem nektek.

Ti Isten gyermekei vagytok, akár elfogadjátok ezt a tényt, akár nem. Ti nagyon szeretve vagytok. Én meg foglak világosítani benneteket, ha Hozzám jöttök és kéritek, hogy segítsek nektek. Nincs mitől félnetek, mert Én a ti szeretett Jézusotok vagyok, és értetek nagy szenvedéssel járó halált haltam. A szenvedésetek, amikor elveszetten, összezavarodottan bolyongtok, és amikor lehetetlennek érzitek, hogy békére találjatok, szinte véget ért.

Gyertek, kövessetek Engem. Nekem nagy terveim vannak, és Istenségem mindenki számára bizonyításra kerül majd. Az Igazság meg lesz mutatva azoknak is, akik továbbra is elutasítanak Engem, amikor Dicsőséges Második Eljövetelemnek több mint hétmilliárd ember lesz a tanúja.

Akkor már nem tagadhatja senki, hogy Létezem. Azt (a tagadást) lehetetlennek fogják találni, mégis sokan nem lesznek hajlandók elfogadni Új Királyságomat, mely Isten minden gyermeke előtt fel fog tárulni.

Ne forduljatok el, mert meg szeretnélek menteni benneteket, az egész emberiséget, és el szeretnélek vinni titeket abba az örökségbe, amelyért is mindnyájan születtetek.

Szeretett Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer