Jelenlegi hely

Ima-Vigília kérés

Nyomtatóbarát változat

Ima-Vigília kérés

Egy szenvedő lélek Jézus Szent nevére kéri, segítsünk megvédeni az Üdvösség Misszióját a Sátántól, hogy a lelkek megmeneküljenek a kárhozattól, hogy a Maradék Hadsereg egyesüljön, és Isten kegyelméből megerősödjön!

6 instrukciót küldött a szenvedő lélek Jézus Szent nevében:

1: Jézus kéri, hogy világméretű virrasztást tartsunk, mialatt elimádkozzuk mind a négy Rózsafüzér titkait, egymás után megszakítás nélkül. Sorrend: az Örvendetes, Fájdalmas, Dicsőséges és a Világosság Rózsafüzére. A Virrasztás éjfélkor kezdődjön mindenütt.
2: A vigília előtti éjjel 24 órától böjtöt kell tartani, a mi esetünkben már péntek éjjeltől 24 órától, egészen szombat éjjelig, a vigília befejezéséig. (aki képes rá, egészsége engedi)
3: Gyónás, áldozás a vigília előtt
4: Azonnal és szívből bocsássunk meg minden bűnt, amelyet ellenünk bárki elkövetett, és keressünk megbocsátást azoknál, akik ellen mi vétkeztünk. E - mailben, levélben, virággal, telefonon, bárhogyan, de intézzük el, hogy ne tápláljanak irántunk haragot tovább.
5: A vigília dátuma saját választás, de minél előbb meg kell tartanunk!
6: A vigíliát lehetőség szerint felszentelt helyen tartsuk meg (pl. Templom, imaház stb), de az otthonainkban is megtarthatjuk. Ami számít az a hit, a szeretet Jézus és Mennyi Édesanyánk iránt és a tiszta szív.

Az éjfél Jézus Krisztus Második Eljövetelének szimbóluma.
Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek. Áldott Szűzanyánk, a Rózsafüzér királynőjének szeretete legyen örökre mindnyájunkkal.

Fontos!!!
A látnoknő utasítására, javítottuk a vigíliára való felhívást. Olvassátok át figyelmesen, mert javítottuk a szöveget. Nagyon fontos, hogy minél többen bekapcsolódjunk, legalább próbáljuk meg  Nagyon nehéz idők elé nézünk, erre a vígíliára nagy szükség van. Az üzenetekben is kérték tőlünk, hogy tartsunk vigíliákat. Az üzenetet az alábbiakban mellékelem.Magyarországon a

Magyarországon a vigiliát 2017.09.02-án 00.00 órától tartjuk.

http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/most-tartsatok-isteni-irgalmassag-vigiliakat-virrasztas-a-nagyfigyelmeztetes-egyre-kozeledik/

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer