Jelenlegi hely

Interjú az Isten Irgalmasságról nevezett Máriával

Nyomtatóbarát változat
Mária (továbbiakban M): Csodálatos út volt, szeretné, hogy elmondjam miként történt?
Riporternő (továbbiakban R): Igen, nagyon érdekelne. Hirtelen történt ez önnel, vagy fokozatosan?
M:- Először is lanyha katolikus voltam, nem igazán érdekelt a vallás, és őszintén elmondhatom, afelé tartottam, hogy hitetlenné váljak. Nem járultam szentségekhez évek óta, beleértve a szentgyónást is, nem érdekelt az egész, mert az életem egészen másról szólt, mint templomba járni, vagy szentmisére járni… sikeres üzletasszony voltam.
Mindemellet, azt gondolom szentmisére készültem, akkor még nem jöttem rá, mi is történik…de, ami igazából történt az volt, hogy meglátogattam valakit a kórházban és bementem a templomba, és imádkoztam a Szűzanya szobra előtt… ez az előtte való év volt… nem imádkoztam nagyon hosszú ideje. Amint imádkoztam, a Szűzanya megjelent az oltáron. Akkor, nem is tudom, hogy mondjam el… egészen kiakadtam…
R: Egyedül volt akkor a templomban?
 
M: Igen…Jaj nem, volt velem még egy másik személy.
R: Ő is látta?
M: Igen, és ez nagy segítség volt, mert legalább tudtam, hogy nemcsak én láttam. Amikor megláttam a Szűzanyát mozdulni sem tudtam, annyira erőteljes volt és láttam, hogy sírt… le voltam döbbenve… kiszaladtam a templomból remegve, nem tudtam mit kezdeni. Aztán néhány nap múlva visszamentem meglátogatni azt a bizonyos személyt a kórházban, többször visszamentem, és minden alkalommal bementem a templomba. És minden egyes alkalommal – ekkor már csak magam voltam, különböző emberi alakokat láttam a Szűzanya szobra felől felém közeledni, nem tudtam kik voltak… láttam egy sálat viselő kislányt, egy sötét színű sapkaszerű valamit viselő, rövid szakállú férfit, nem tudtam kicsoda, még mindig nem tudom…
 
R: Vajon Pio atya lehetett?
M: Lehetett ő is…azóta már láttam őt… lehetett ő is fiatal korában… aztán láttam egy apácát, akinek szögletes keményítékes fátyol volt a fején, egy olyan különleges habitusa volt.. Kik ezek, akiket látok, mondtam magamban… Sokkoló volt, igazán sokkoló. Ez így folytatódott, és hogy rövidre fogjam a történetet, ezek a látomások már jó ideje folytatódtak volt, és akkor végre novemberben elmentem egy grottóhoz, a lakásomtól nem messze, néhány barátommal voltam, akiktől hallottam volt, hogy létezik ott egy rózsafüzér csoport, és valami arra késztetett, hogy menjek le oda, és amikor lementem minden megváltozott, mert amikor rátekintettem a szoborra, a Szűzanya újból élővé vált. És mindjárt láttam II János Pál pápát, aztán újból láttam a szögletes fejfedős apácát, akiről most tudom, hogy Fausztina nővér.
R. Jéé, Fausztina nővér…
 
M: Több személyt is láttam, de nem tudtam kicsodák…de azóta azt mondták nekem, hogy az egyik Szent Benedek volt…vagy Benedeki..?
R: Szent Benedek? Szent Benedek egy nagyon nagyon erőteljes szent..
M: a másik szent Ágoston volt…Én soha nem hallottam róluk, nem jelentettek semmit számomra. Tudtam, hogy valami történik velem, mert ebben az időben még néhány furcsa dolog kezdett el történni velem. Elkezdtem a keresztrefeszítésre gondolni, és lassan, fokozatosan kezdett nagyon felkavarni, amikor a keresztrefeszítésre gondolkodtam. És végül kezdtem felébredni hajnali 3 órakor, és csorogtak a könnyeim, amikor a keresztrefeszített Jézusra gondoltam. Nem tudtam mi baj van velem, de mégis tudtam, hogy a józan eszem birtokában vagyok, mert egy nagyon elfoglalt, karierrjének élő nő vagyok.
 
Szóval nagyon komoly munkahelyem van…és tudtam, hogy nem mehetek be másnap az irodámba, mintha semmi sem történt volna, mert dolgoznom kellett, és élnem kellett az életemet, amilyen normálisan csak lehetett, de belül remegtem, de nem féltem…aztán november 8-án indíttatást éreztem arra, hogy délután 3 órakor imádkozzam a rózsafüzért, nem tudom miért, valami arra indított, hogy előkészítsem a szobát, és elkezdtem imádkozni… és akkor kaptam meg az első üzenetet a Szűzanyától.
R: Látta a Szűzanyát? Eljött önhöz, hallotta őt?
M: Igen..nem volt semmi hang, semmi ilyen, a szája mozgott..Volt nálam toll és papír, nem tudom miért voltam ennyire felkészülve, de éreztem, hogy valami történik. És ez volt az az alkalom, amikor elmondta nekem első üzenetét. Halvány fogalmam nem volt, mit jelent..felolvasok egy részletet abból az üzenetből:
“Gyermekem, ez a feladat, amit rád bíztam nagy felelősséggel bír, nem hagyhatod, hogy bárki is megakadályozzon feladatod végrehajtásában. Hirdetni kell az igazságot. Kiválasztott vagy arra, hogy ezt tedd. Gyermekem, légy erős. Nézz fel az Istenre, és kérd, hogy vezessen, hogy elvégezd a feladatot, amit rád bíztam. Az összes szentek melletted vannak, és segítenek neked a munkában.”
 
És akkor megálltam és figyeltem, és újból láttam mindannyiukat…
R: Ugyanazokat a szenteket, akiket korában látott?
M: Igen. Mindannyiukat! És ekkor megálltam és megkérdeztem: „tényleg te beszélsz velem?” Letettem a tollat, és mondtam: „tényleg te beszélsz velem, vagy mi történik?” „Úgy van. Vedd a tollat a kezedbe és hirdesd az igazságot mielőtt túl késő volna. Ezek az üzenetek isteni eredetűek és tisztelni kell őket. Bízom benne, hogy mindent megteszel azért, hogy hatékonyan továbbítsd őket egy hitetlen világnak. Fontos, hogy erős maradjál az én szeretett Fiamért. Tudom, hogy szenvedsz érte, vele és általa. Örülj, mert ez jó dolog, áldott vagy te gyermekem, hogy kiválasztattál, hogy elvégezd ezt a munkát. Légy erős…” és az üzenet folytatódott. Egyáltalán nem értettem mit jelent az üzenet.
 
Ez délután fél négy óra volt november 8-án. Aztán aznap éjszaka mélyen aludtam, és hajnali 3 órakor hirtelen felébredtem, és azt éreztem, mintha kiemeltek volna a testemből, nem tudom ezt másként leírni…felkapcsoltam a villanyt és rápillantottam az órámra, és véletlenül ott volt egy Jézus képe mellettem, mert meg vagyok most győződve, hogy ekkorra lassan kezdtem már megtérni, és valaki adott nekem egy Jézus képet. Egy régi kép volt. Csak úgy fel volt oda állítva, és ahogy ránéztem, nagy csodálkozásomra az arca élővé vált és a szája kezdett mozogni, tudtam, hogy beszél, de nem hallottam semmit. Volt egy régi boríték az ágyam mellett, kezembe vettem és találtam egy tollat, tudtam, hogy mondani akar valamit. Az volt az első üzenet, azt hiszem hajnali 3 óra volt, mély álomba merülve, és a következő pillanatban ezt az üzenetet kaptam, rendkívüli volt, nem tudtam volna kitalálni. Felolvasom az első bekezdést…
 
R: Ó, persze, kérlek…
M: “Íme, közel van az idő, amikor elmondod a világnak, hogy igazságosságom eléri azokat, akik eltaszítanak engem. Határtalanul irgalmas vagyok azokhoz, akik a kereszten elszenvedett fájdalmaim igazságát követik.
Örülhetnek azok a követőim, akik ellenállnak a mindennapi kísértéseknek. Mások, akik hátat fordítottak az én tanításaimnak, nem látják azokat az ígéreteket, amelyeket tettem nekik, amikor a bűneikért meghaltam a kereszten.
 
Annyira mély a fájdalmam és a szomorúságom, az elhagyatottság miatt, ami az én szeretett bűnöseim részéről ér, akikért odaadtam földi életemet.”
És folytatja..
R: Hogy érezte magát abban a pillanatban, amikor megkapta ezt az üzenetet, és ilyen szolgálatra kapott meghívást? Megosztotta valakivel vagy akkor még hallgatott róla?
M: Mindjárt másnap reggel felhívtam legjobb barátomat, és mondtam neki, hogy vagy megőrültem, vagy valami történik. Egyrészt reméltem, hogy az őrültség jelei ezek, és mondtam, hogy ha ez valamilyen összeomlás, inkább azt akarom, mint ezt. Nem tudtam mit kezdeni azzal, ami velem éppen történt. És nem is akartam semmit sem kezdeni vele. Mégis volt egy olyan sürgető érzésem, mintha valami vonzott vissza aztán felhívtam a papot is, aki 2o éve ismert, aki elkezdett nevetni, mert én voltam az utolsó személy, akiről ilyent el tudott volna képzelni.
 
R: Igen, hát pontosan ez teszi olyan meglepővé azt, hogy Isten önt kiválasztotta, gondolom, ön is így érezte, mert azt mondta ugye, hogy majdnem hitetlen volt, és mégis a Szűzanya megjelent önnek és megkapta ezeket az ajándékokat. Tehát igazából egy teljes szívbeli megtérésen ment át ezek által. És Isten mindannyiunkat erre a szívbeli megtérésre hív, nem?
 
M: Igen, azóta 25o üzenetet kaptam, amelyekből jó néhányat nem tettem közzé.
R: Ezek az üzenetek mindenkinek szólnak, vagy a legtöbb csak személyes üzenet?
M: Nem, meghatározott okkal történik ez, a világnak szólnak, mert sok minden fog történni soha nem mondott nekem dátumot. de azt mondta nekem – most, hogy megerősödtem, mert majdnem egy éve minden fajta traumán átmentem már: én nem tudok ezzel mit kezdeni, nem akarom ezt, vedd el ezt tőlem. Minden hajnalban 3 órakor felébresztett, de aztán megkértem az ötödik nap után, hogy ne ébresszen fel többet 3 órakor.
 
R: Még mindig felkelti reggel 3 órakor?
M. Nem. Csak egyszer, kétszer, amikor egy nagyon fontos üzenetet akart közölni. Az egyik ilyen üzenetben azt mondta, hogy a világ meg fog változni. Na, de ne felejtsék el – szégyenlem is bevallani – hogy soha nem olvastam a Bibliát, nem tudok semmit róla. Gyermekkoromban nem volt otthon Bibliánk, nem tanítottak nekünk sokat a Bibliáról, és azt gondolom, a legtöbb katolikus ugyanezt elmondhatja. Valahogy ez nem volt fontos, ne kérdezze miért. Azt mondta nekem (Jézus), hogy az ő irgalma készteti arra, hogy ezeket az üzeneteket közölje a világgal. Nem azért jön vissza, hogy mindjárt elítéljen, mert ha ezt tenné, mondta, nagyon kevés ember lenne a Mennyországban, az egy üres hely volna. Aztán azt mondta nekem, hogy „azért adom neked ezeket az üzeneteket, hogy megtérést hozzál a világon létező minden vallásnak, hogy (ezek az üzenetek) megszólítsanak minden vallást a világon, hogy figyeljenek, és hogy hallják a Mennyei Atya szavát is. Mert visszajön, hogy újból megmentsen, és ezzel az alkalommal egy figyelmeztetést fog adni.”
 
Na, most nekem halvány tudásom sem volt arról, hogy ez a figyelmeztetés mit jelent. Azt mondta nekem, hogy vissza fog jönni és mindenkinek esélyt fog adni arra, hogy megváltsák magukat az ő szemében. Nem gondoltad, hogy újra vissza fogok jönni, hogy újból megmentselek? Azért, ami a világban történik annyi század óta, az ő irgalma ő mindenkit szeret és visszajön, és ami történni fog – én nem tudtam semmit a Garabandáli jelenésekről úgy tűnik, hogy ott voltak látnokok, akik hasonló üzeneteket kaptak.
R: Igen, voltak régi idők óta még LaSalettől kezdve.
M: Mindenki a világon látni fogja őt, meg fogja érinteni őket a szeretetével. Kivétel nélkül, mindenki érezni fogja ezt az érintést. Fel fogsz ébredni reggel, egy keresztet fogsz látni az égen, azt mondta nekem (Jézus), hogy két üstököst vagy két csillagot fogsz látni, egy robbanásszerű valami lesz az égben, nem fog fizikailag ártani neked, de nagyon sokan meg fognak rémülni gondolván, hogy ez a világ vége, de nem az.
 
Meg fogod látni a bűneidet és a bántásokat, ahogyan ő látja őket. Sajnos egyeseknek, a megrögzött bűnösöknek nagyon nehéz lesz, szenvedni fognak ez alatt, a pokol kínjait fogják átélni, mások pedig, akiknek kevésbé súlyos bűneik vannak a tisztítótűz kínjait fogják elszenvedni, és azt mondta, hogy ez rövid ideig fog tartani, de enélkül a figyelmeztetés nélkül nem üdvözölnének.
 
R: Akkor ezt mindenki egyidőben fogja látni?
M: Nem tudom ezt meghatározni, mert nem mond nekem időpontokat. Az a benyomásom, hogy reggel fog történni, de nem tudom, nem mond nekem dátumot. Azt mondja, hogy hamarosan, azt vettem észre, hogy az üzenetek nagyon sürgetőkké váltak.
R: Amikor azt mondja, hogy hamarosan és ezeket az üzeneteket közli önnel, ugye gyakran halljuk, hogy ez a megtisztulás ideje és utána fog következni a megpróbáltatások ideje. Ez a benyomása önnek, ezt mondja Jézus?
 
M: Mivel nem értettem sok üzenetnek az értelmét, amikor leírtam őket, nem értettem meg pontosan, de úgy értettem, hogy hamarosan be fog következni. Január közepén mondta nekem (Jézus), hogy 2011. a megtisztulás éve. Nem tudtam mit jelent. Azt gondoltam, hogy szenvedni fogunk a gazdasági összeomlás miatt, nem igazán értettem, hogy ez mit jelent, de azt mondta, hogy ez hamarosan meg fog történni. Azt a hibát követtem el, amikor egyes üzeneteket leírtam, hogy – bár helyesen leírtam az őket, el kezdtem értelmezni. például: Ha az Úr azt mondja, hogy hónapok, akkor az lehet akár egy év is. Ez az én problémám volt. Nemsokára be fog következni, azt tudom.
R: Ha 2011 a megtisztulás éve, akkor ez azt jelenti, hogy közeledünk ahhoz az időhöz, amikor a figyelmeztetés be fog következni.
M. Úgy van!
R. Mondta Jézus önnek, hogy miben fog állni ez a nagy figyelmeztetés? Az egész világot érinteni fogja?
M: Minden egyes személyt érinteni fog, aki értelmileg ezt már fel tudja fogni. Gondolom, 6-7 éves kortól felfelé, minden egyes személyt.
R: Annyira erőteljes esemény lesz.
 
M: Igen, meg fogja rázni a világot. Mindenkit meg fog érinteni.
R: És mi fog történni az ateistákkal? Beszélt róluk Jézus? Őket is meg fogja érinteni?
M: Mindenkit. Nem számít kicsodák, beleértve az ateistákat is. Nem ítéli el őket ekkor, hanem időt fognak kapni, hogy megváltsák magukat az ő szemében. Egy ideig szenvedni fognak, de csak a legmegátalkodottabb bűnösök nem fognak visszatérni. Azt kérte tőlem, hogy mindennap imádkozzam értük.
R: Mondta önnek mi okozza neki a legnagyobb fájdalmat?
M: Igen!
R: És micsoda az?
M: Óóóó, ami a legjobban megbántja őt – és van egy üzenet az amerikai nép számára, mindjárt fel fogom olvasni –
R: Jól van, remek, örülnék neki!
 
M: Az abortusz. Nem igazán értek ehhez, azt sem tudom melyik a hét főbűn. De az abortuszt gyakran emlegette.
R: Igazából, Mária, ebben teljesen egyetértünk, mert a világ egészen a visszájára fordult, Isten bármelyik parancsát illetően, és amikor a szexuális szabadosságról beszélünk ebben a világban, a televízióban, a médiában, ennek ki kell hatnia Jézusra ilyen módon. Nem csoda, hogy a Szűzanya könnyezik.
M: Én láttam rajta, Jézuson, hogy borzasztóan szenved, látomásokban láttam őt sírni, láttam, hogy annyira szomorú, hogy elszorul az embernek a szíve.
R: Látta az édesanyjával együtt?
 
M: Soha együtt. Egyenként láttam őket. Most már minden oldalukat láttam, ennyi idő alatt nagyon jól megismertem őket. Még ha nem is telt el még egy év sem, kezdtem megszokni ezt. De még mindig elborít, mert a jelenlétében egy olyan fény, egy olyan energia árad belőle, ami kimerít. De érzem a fájdalmát, többféle módon. Azt kérte tőlem, hogy ajánljam fel magam áldozatul a lelkekért. Nem tudtam mit jelent ez. Igent mondtam, aztán nemet, kértem, hogy várjon. Felhívtam a lelki vezetőmet és megkérdeztem, mit jelent ez? És ő megmagyarázta nekem. Aztán időt adtam magamnak mielőtt eldöntöttem volna. Aztán elmentem a templomba a lelki vezetőmmel és felajánlottam magam Neki, és így most vele egyesülve szenvedek.
 
R: Ez azt jelenti, hogy nehéz keresztet hordoz?
M: Ó, nem, nincs semmi gond.
R: Meg tudná osztani az üzenetet, amit Jézus mondott Amerika számára?
M: Igen. De megérti ugye, hogy nem volt még időm számítógépre vinni…
R: Ó, ezt ma kapta?
M: Igen, délután 3,3o órakor.
Akkor felolvasom az üzenetet, jó?
R: Ühüm…
M: „Drága, szeretett leányom, szeretnék az amerikai emberekhez szólni. Üzenetem számukra a következő. Ti, drága gyermekeim ezekben az időkben nagyon szenvedtek. Ti egy tisztításnak vagytok alávetve, mely lelketek megtisztulásához szükséges.
 
Az óriási bűnök Amerikában, amelyek kínoznak engem, az abortusz és a testi erkölcstelenség bűnei. Sokan gyermekeim közül fertőzöttek a csaló által, aki elrejtőzve, a zárt ajtók mögül irányítja pénzügyi és politikai rendszereteket. Oly sokan feledkeznek meg közületek erről a tényről. Most sürgősen imára szólítalak fel benneteket, hogy megszabaduljatok attól a fondorlatos tervtől, mellyel el akarják pusztítani országotokat.
 
Az ima, Gyermekeim, segíteni fog mérsékelni azt a büntetést, melyet az Én Atyám fog a világra szabadítani, az abortusz bűne miatt. Imádkozzatok, imádkozzatok és egyesüljetek az Én Atyám iránti hódolatban, mert csak összefogva az összes vallással, amelyek az Atyát, a teremtő Istent imádja segíthettek országotokon.
Imádkoznotok kell a megbocsátásért, és bíznotok kell abban, hogy imáitok meghallgatásra találnak Atyám isteni időzítésének megfelelően.”
A kézírásomat olvasom, ezért időnkét akadozok…
 
R: Ó, semmi gond…
M: „Öleljétek át minden felekezethez tartozó testvéreiteket, akik hisznek Istenben, az Atyában, és egyként imádkozzatok országotok bűneinek megváltásáért. Gyermekeim, országotok olyan hatalmas, hogy fontos annyi lelket megmentenem, ahányat csak lehetséges. Ezt Én csak a nagyfigyelmeztetés során bekövetkező megtéréseken keresztül tehetem meg, valamint imáitok és áhítatos odaadásotok által.
 
Forduljatok most Hozzám mindannyian. Ne közösítsétek ki egymást vallásaitok miatt, csak bízzatok Istenben, az Atyában, és Ő válaszolni fog imáitokra.
Ti, drága gyermekeim el vagytok veszve. Olyan sok összezavarodottsággal találkoztatok, és elferdített igazságokkal az Isten, az Atya létezését illetően. A vallást használjátok álcaként, hogy mérget fröcsköljetek azokra, akik szerencsétlenebbek, mint ti. Itt az idő, hogy elfogadjátok az igazságot, mert csak a felebarátaitok iránti szeretet által térhettek vissza egy nemzetként Teremtőtök, Isten, az Atya karjaiba.
 
Teljes Lényem égő együttérzésével szeretlek benneteket. Azon fáradozom, hogy megmentselek és bevezethesselek benneteket az új és csodálatos béke korszakába, amely ezen a földön vár rátok. Ahhoz, hogy ebbe az új paradicsomba bemehessetek, lelketeknek meg kell szabadulnia a bűntől. Imádkozzatok a kegyelemért, hogy a saját és kormányaitok által elkövetett bűneitek bocsánatot nyerjenek.
Békével és szeretettel válok el tőletek,
 
Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus”
R: Jéé, és ő ezt az üzenetet Amerikának szánta… Amikor Jézus azt mondja, hogy „égő együttérzéssel szeretlek benneteket,” milyen csodálatos kifejezésmód…!! Még soha nem hallottam ezt így kifejezve…
M: Ezek az üzenetek, bár némelyik kemény, vagy némelyik meglepő, mindegyik tele van szeretettel. Bár időnként remegek, amikor lejegyzem ezeket az üzeneteket, érzem azt a nagy szeretetet, amely belőlük árad, egyszerűen hihetetlen…
 
R: Mondta önnek (Jézus) miben fog állni a megpróbáltatás, amely a megtisztulást fogja követni?
M: Igen! De nem mondok túl sokat erről, mert tudom, hogy pillanatnyilag sok minden enyhült már, ami nagyon jó hír. Jézus nagyon örül a világszerte végzett sok imának, azt mondja, hogy máris milliók térnek meg. És a sok embernek az imája, akik követik a weboldalt fantasztikus eredményt hoztak, amint Jézus mondta nekem néhány személyes üzenetben.
 
De igazából a figyelmeztetés fog először megtörténni, és utána valamennyit időt fogunk kapni..azt gondolom, hogy néhány hónapról van szó, de nem több, mint egy év. És akkor, abban a fázisban csak azok, akik a Mennyei Atyához fordultak haladhatnak tovább vele. Ekkor fog bekövetkezni a megpróbáltatás, de remélem, hogy ima által enyhíthető.
 
R: Szóval azt mondja, hogy a figyelmeztetés fog először megtörténni, és ez hamarosan be fog következni, nem tud dátumot…
M: Jézus közölte velem a hónapot, amikor ez meg fog történni, de semmi többet. Nem tudok pontos dátumot, soha nem közölt velem pontos dátumot semmire vonatkozóan.
 
R: Jézus közölte önnel a hónapot, amikor ez be fog következni?
M: Igen.
R: És megoszthatja ezt velünk?
M: Nem!
R: Ó, nem teheti meg rendben van. Tudom, hogy a Mennyei Atyát gyakran emlegette, de a legtöbb ember nem imádkozik a Mennyei Atyához, hanem inkább Jézushoz imádkozik, a Szűzanyához, a Szentlélekhez. Ön azt mondja, hogy az emberek inkább a Mennyei Atyához forduljanak, és tőle kérjék a megkülönböztetés és a bölcsesség ajándékát?
 
M: Alig kezdtem megszokni azt, hogy üzeneteket kapok Jézustól, amikor a Szentlélek bejelentette a Mennyei Atyát. Remegtem, annyira megrémültem, amikor az első üzenetet megkaptam tőle. Megpróbálom előkeresni… Nagyon szerető…
R: Látta a Mennyei Atyát?
M: Igen! Igen!
R: Ó, látta…le tudná írni milyennek látta a Mennyei Atyát, vagy milyennek látta a Szűzanyát?
M: Megpróbálom leírni úgy, hogy összehasonlítom azzal, ahogy Jézust látom. Én mindig Istenre úgy gondoltam, mint egy személyre, soha három személyre, mint Szentháromságra, ez nem jutott el hozzám, tehát, amikor egy másik arcot is kezdtem látni, nem tudtam kicsoda. Jézus elég vékony, sötétebb bőrű, nagyon gyöngéd, hullámos vöröses barna haja van, de a Mennyei Atyáé sokkal sötétebb, neki nagyon göndör haja van, vastagabb ajkai, nagyon szerető de – nem is tudom jól leírni – fönségességet áraszt.
 
R: Festők általában hosszú, ősz hajjal ábrázolják.
M: Nem, nem olyan! Egyáltalán nem, ez lepett meg engem is. Most próbálom megtalálni az első üzenetet, amit tőle kaptam. Az első üzenetkor meg voltam rémülve, remegtem, mert éreztem a haragját. Az emberek azt mondják, hogy Isten nem haragszik, de én azt éreztem azon a napon, hogy nagyon haragszik. De mégis éreztem a szeretetét, bár kézzelfogható volt a haragja. Ez nagyon meglepett, mert soha nem gondoltam volna, hogy Isten haragudhat, hogy Jézus haragudhat, de bizony tudnak haragosak lenni.
 
R: Igen, gondolom, hogy ez igazságos harag, mert annyi kegyelmet árasztott ki mindegyikőnkre, és mégis kitartóan nem akarunk tudomást venni róla, és kizárjuk mindenből, különösképpen itt Amerikában, de el tudom képzelni, hogy mindenhol a világon.
M: Olyan furcsa, amikor hallom magamat ilyeneket mondani, és gondolom magamban: „el tudod képzelni, ha három évvel ezelőtt hallottam volna valakit így beszélni, egyszerűen számba sem vettem volna és azt gondoltam volna, hogy holdkórosok” ezért, ami nehéz volt nekem abban, hogy üzenetek kapok az a semmibevétel, a hitetlenség, ez nem lehet igaz, de most persze megváltoztam, megerősödtem, már nem borítanak el ezek a dolgok.
 
R: El tudom képzelni, de azt gondolom, hogy ezek a dolgok céllal történtek, azok között, akik most bennünket hallgatnak, talán sokan vannak olyanok, akik azt érezhetik most, hogy soha nem fogadták be Istent a szívükbe, és lehet, hogy olyan módon vétkeztek, vagy olyan istenellenes életet éltek, hogy azt érzik, semmi esély nincs arra, hogy Isten valaha átölelje őket.
 
M: Jézus azt mondta nekem erről, hogy ő minden bűnöst szeret, utálja a bűnt, de szeret minden bűnöst, még a legmegátalkodottabb bűnöst is. Nem utasít el, ha kérsz tőle, mindenkit meghallgat, nem fog elítélni, hanem meg fog hallgatni. Nyisd meg a szívedet, ha azt akarod, hogy Jézus valóban meghallgasson, ha tényleg el vagy keseredve, imádkozz a Mennyei Atyához az Ő Fia, Jézus Krisztus nevében, és kéred a Mennyei Atyát, hogy az ő Fiára való tekintettel hallgassa meg imádat, mert soha nem tud megtagadni valamit, amikor a Fiú nevében kéred.
 
R: Ez olyan, mint az Isten Irgalmasság imája: az Ő fájdalmas kínszenvedéséért, Mennyei Atya, felajánlom neked az testét és vérét.
M: Azt mondta nekem, hogy az üzenetek, amelyeket velem közöl az isteni irgalmasságának a megnyilvánulása, az Isteni irgalmasság imája egy prófécia volt, nemcsak egy ima, azt jelentette, hogy ki fogja árasztani az irgalmasság sugarait az egész világra. Azt jelentette, hogy visszajön utoljára megmenteni bennünket.
R: Tehát lehetőségünk van, hogy megváltoztassuk életünket, a szívünket, családjainkat, hogy békét hozzunk ebbe a világba, és ezt mindenkinek magán kell elkezdeni, hogy egy lépést tegyen előre.
 
M: És ő megadja nekünk most a kegyelmet, hogy megtegyük ezt egy sokkal egyszerűbb módon.
R.: Amikor megkapja ezeket az üzeneteket, és tudom, hogy 25o-et kapott eddig a tavalytól kezdődően. Majdnem minden nap kapott üzenetet.
M: Mindennap kaptam, és van, amikor nem mondhatom el, Jézus oktatott engem az első naptól kezdve. Sok minden van, amit meg kell tennem: mindennap el kell mennem a szentmisére és szentáldozáshoz járulnom, hetente háromszor, négyszer szentségimádáson kell részt vennem, megvan, hogy mennyi időt kell imában töltenem minden nap. Engedelmesnek kell lennem iránta, mert engedelmességem által lelkeket menthetek meg.
 
R: Mondta, hogy az üzleti szférában dolgozik, még mindig dolgozik?
M: Igen.
R: Hogyan tud mindezeknek eleget tenni, mert gyakran az emberek azt mondják, hogy ”nincs időm imádkozni”.
M: Ez különös, nem?
R: Igen, de ha Istent első helyre tesszük az életünkben, mindenről gondoskodik, nem igaz?
M: Úgy van, bár bizonyos értelemben nagyon nehéz, mert két arcot visel az ember. De másrészt azt gondolom, hogy jó, ha megvan az egyensúly, nem menekülhetünk el a világból, a világban kell élnünk, fontos az emberekkel kommunikálnunk, fontosak a kapcsolatok. Isten nem akarja, hogy mindenkit ott hagyjunk és bezárkózzunk egy templomba, és egész napunkat ott töltsük. Jézus azt mondta nekem, hogy az is ima, amikor a saját szavainkkal szólunk hozzá a nap folyamán. Az is nagyon erőteljes.
R: Hát igen, mert amikor a barátainkkal találkozunk, beszélgetünk velük, és gondolom, Ő azt akarja, hogy a barátai legyünk, ő a mi barátunk, ezért fontos, hogy beszélgessünk vele, és hogy időt szánjunk erre.
 
M: Igen, Jézus a felebaráti szeretetről beszél, ami abban áll, hogy jóságosak legyünk mindenkihez, ne csaljunk meg senkit, ne bánjunk rosszul senkivel, ne mondjunk rosszat másokról. Mélyen megsebzi Jézust, amikor látja, hogy valaki rosszul bánik az embertársával. Jézus maga annyira gyengéd, de azért mégis van benne erő, határozottság.
R: Amikor ön a figyelmeztetésről beszél, ami be fog következni, és a szívében érzi, hogy nincs messze, tehát fel kell készülnünk, mert ön szerint 2o11 a megtisztulás éve. És igazából, Mária, láttunk földrengéseket, szökőárakat, hurrikánokat, és sok mindent, ami elárasztott bennünket, nemcsak itt Amerikában, hanem az egész világon. Mit gondol, ezek a „szülési fájdalmak”?
 
M: Igen, a szülési fájdalmak, már három és fél éve a megpróbáltatások időszakában vagyunk.
R: Igazán??? És mit gondol, mi fog történni, ez fokozódni fog?
M: Tudja, én nem hiszek az ijesztgetésben. Nem tudom, mi van a Jelenések könyvében, bár többen mondták már nekem, igyekszem nem belemenni azokba a dolgokba, mert attól tartok, hogy befolyásolná az üzeneteket, amelyeket kapok.
 
De amit tényleg mondani szeretnék az az, hogy Isten irgalmassága határtalan, ő megmenteni akar bennünket, nem akar elpusztítani, de a türelme kezdett elfogyni. Ez lehetőséget ad az embereknek, hogy megtérjenek, hogy imádkozzanak, mert az ima megkönnyítheti a megpróbáltatások erejét és hatását, ebben biztos vagyok. Nehéz időszak lesz az, de nem fog hosszasan tartani.
R: Nem fog sokáig tartani, de mindenki tudni fogja, mi is történik.
M: Igen, mindenki… és ami azután fog történni az az, hogy két üstökös össze fog ütközni, amit tudományosan meg fognak nevezni, és tudományosan ki fognak vizsgálni.
R: És az kereszt formájában fog megmutatkozni?
 
M: Nem, először meg fog jelenni a kereszt az égen.
R: Óóó, először a kereszt fog megjelenni, és az egy világító kereszt lesz, ragyogó kereszt?
M: Ezt igazából nem tudom, Jézus azt mondta, hogy ez az idő az elmélkedés, a reflektálás ideje kell hogy legyen, amikor önmagunkért, barátainkért, családjainkért imádkozunk és kérjük a bűneink megváltásának kegyelmét. Ez meg fogja könnyíteni a szenvedést, amelyet a figyelmeztetés alatt el fogunk viselni. A figyelmeztetés alatt az emberek nem fognak fizikailag szenvedni, de szenvedni fognak a bűneik miatt. Sajnos, sokan nem fogják tudni túlélni azt a sokkot és szörnyet fognak halni az ijedségtől. Bár nincs amitől félni, ők nagyon fognak félni. Jézus azt akarja, hogy imádkozzunk ezekért a lelkekért, mert értük aggódik a legjobban.
 
R: Mondhatjuk azt, hogy ha Isten közelségében élünk, ha megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy úgy éljünk, ahogyan azt Jézus mondja nekünk, ha időt szánunk az imára, ha imádkozunk országunkért, a politikusokért, azokért, akik bármilyen gonoszság elősegítésén dolgoznak a világban, akkor nem kell félnünk, igaz?
M: Nemcsak, hogy nem kell félnünk, de az egy örömteles pillanat lesz. Jézus azt mondta, hogy hihetetlen lesz, szemtől szembe fogsz találkozni Jézussal, csak ti ketten, az egy hihetetlen találkozás lesz. Látni fogod őt, meg fog érinteni, csodálatos nap lesz az, egy örömteljes, csodálatos alkalom lesz a hívők számára.
R: Izgalmas időben élünk, lehetőségünk van megváltoztatni az életünket, és Isten felé fordítani a szívünket.
 
M: Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ezekben az időkben élhetünk, mert – ahogy Jézus maga mondta – „az elmúlt századok során élő emberek nem kapták meg az isteni irgalmasságnak ezt az ajándékát, hanem meghaltak bűneikben anélkül, hogy megkapták volna ezt a csodálatos ajándékot. Nagyon szerencsések vagytok, hogy ezekben az időkben élhettek.”
 
R: Tehát, még a legmegátalkodottabb szívnek is lehetősége van megváltozni?
M: Igen.
R: Mária, Neil atya vonalban van most és szeretne önnel beszélni, beszélne vele?
M: Természetesen..
R: Neil Atya, Isten hozta „Ahogy a Lélek Vezet” című műsorunkba.
Fr. Neil: Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam erre!
R: Az Isten Irgalmasságról nevezett Máriával beszélgetünk ebben a műsorban, lenne valami kérdése, amit fel szeretne neki tenni?
Fr. Neil: Igen. Hello, Mária! Öröm volt önt hallgatni. Pap lévén, arra gondoltam, vajon meg tudná osztani velünk, hogy nehéz volt-e találni egy olyan lelki vezetőt, aki kész volt önnel együttműködni, önt vezetni.
 
M: Az első dolog, amit tettem az volt, hogy papot kerestem. Első naptól kezdve lelki vezetőt kerestem. Találtam egyet, aki vonakodva egy másikhoz irányított, aki vonakodva egy harmadikhoz irányított, és így folytatódott az ötödikig. Az ötödik pap könnyekre fakadt és azt mondta, hogy nem tudja vállalni, mert nincs ereje hozzá. A következő pap az érsek tudomására hozta a dolgot, aki beleegyezett abba, hogy megvizsgálja az üzeneteket. Ez az idős érsek, eldöntötte, hogy egy olyan személy, mint én, nem kaphat üzeneteket Jézustól, nem vagyok egy tipikus vizionárius, és néhány hónapon belül elvetette az üzeneteket, mert talált egy ellentmondást az első üzenetben. Az első üzenetben Jézus használta a „kétségbeesés” szót, és ő azt mondta, hogy Jézus soha nem használná azt a szót, hogy kétségbeesés. Megkérdeztem ezt Jézustól, és ő azt válaszolta nekem, hogy az egy kifejezés, ami azt jelenti, hogy erős aggodalom.
 
De a pap azt mondta, hogy nem tér vissza az üzenetekhez, amíg a nagy figyelmeztetés be nem következett, akkor majd újra indítjuk a kivizsgálást. Most van egy lelki vezetőm, egy remek pap, akit bármikor kereshetek, mindig rendelkezésemre áll.
Fr. Neil: A 25o üzenet közül, amelyeket a kezdettől fogva kapott, ugye naponta kap üzeneteket, voltak olyanok, amelyek csak önnek szóltak, amelyeket nem osztott meg?
M: Igen, vannak olyan üzenetek, amelyeket nem hozok nyilvánosságra.
R: Vannak olyan üzenetek, amelyek a papokra vonatkoznak? Van olyan üzenet, amelyet esetleg megoszthat velünk ezek közül, olyan papok számára, akik most hallgatnak bennünket?
 
M: Vannak olyan kifejezések, amelyeket Jézus rájuk vonatkozóan használ, amelyek különlegesek: szent szolgáknak nevezi őket. Jézus tudja, hogy nehéz idők állnak előttük, hogy a hitük olyan módon lesz próbára téve, amilyent soha el sem tudtak volna képzelni.
R: Ez a sötétség birodalmának a papok ellen indított támadása előtt volt, a szexuális botrányok előtt.?
 
M: Ez már történik, nem lesz egy könnyű időszak, mert lesz egy olyan próbálkozás, hogy minden fajta vallást betiltsanak, nemcsak a keresztény vallást, meg fogják kísérelni, hogy megtiltsák Isten igéjének a nyilvános hirdetését. De erről nem mondhatok többet, mert ezek olyan dolgok, amelyeket nem hozhatok nyilvánosságra. És ez az a kihívás, amellyel a keresztények szembesülni fognak mindenhol, de nemcsak keresztények, hanem a hinduk, a muzulmánok, a zsidók, mindegyik vallás, a vallást nem fogják megtűrni.
 
Fr. Neil: Ez akkor az egy világvallás felé halad, amelyről egyesek írnak?
M: Igen, úgy van!
M: Én Európában élek, és az európai alkotmány szerint nem lehet vallást tanítani az iskolában.
R: Európában nem lehet vallást tanítani az iskolában?
M: Nem.
R: Elképesztő ezt hallani.
M: Ó, nem, Írországban, ahol élek – nem félek bevallani, hogy itt élek – fizetni kell azért, hogy keresztény vallást tanítsanak a gyermeknek.
R: Az állami iskolákban.
M: Az állami iskolákban sok szülő tiltakozik az ellen, hogy vallást tanítsanak a gyermekének, bármilyen vallást.
R: Ha meggondoljuk, itt Amerikában is Istent mindenből elűzték. Az állami iskoláinkban a gyermekeknek többé nem szabad karácsonyi énekeket énekelniük.
M: Írországban eltávolították a szobrokat a templomból.
R. A szobrokat, a katolikus templomokból?
 
M: Igen, sok szobor eltűnt, sötét időszakban élünk.
R: Ki távolította el a szobrokat?
M: Nem tudom, de a papok, akik ott vannak, keményen dolgoznak, de lelki sötétség van Európában most. Politikailag nem korrekt Jézust, Isten emlegetni.
R: Írország egy vallásos ország volt.
 
M: Igen, Írország egy vallásos ország volt Európában, de attól tartok, hogy már nem az.
R: Amikor Jézus látja mindezt, nem csoda, hogy olyan szörnyű üzeneteket ad a megpróbáltatásra vonatkozóan, és hogy az emberek minek néznek elébe.
M. Igen.
Fr. Neil: Ön gyakran van kitéve szellemi támadásoknak? Vannak sötét időszakai?
M: Vártam már ezt a kérdést. Hát persze, most, hogy több mindent megértek, persze, hogy érnek ilyen támadások.
R: Állandóan támadás alatt van? El tudom képzelni, hogy igen.
 
M. Igen, persze, csakhogy most képes vagyok ellenállni, most nagyon erős vagyok, sok oltalmat kapok. Ez nem jelenti azt, hogy most nem érnek ezek a támadások, hanem, most ellen tudok állni ezeknek, jobban, mint az elején, az elején elég borzasztó volt, de most erősebb vagyok.
R: Ön tudja, mikor van támadás alatt, a miatt a meghívás miatt, amelyet Istentől kapott, hogy megvalósítson?
 
M: Most örülni tudok ezek miatt, régebben terrorizáltak, most a vicc kedvéért elmondom, hogy kb. két héttel ezelőtt egy kegyetlen támadásban volt részem, és egyik este Jézusra tekintettem, ő is rám nézett és én mondtam – félig nevetve- hogy miért történik mindez velem, miért vagyok mindig én a célpont, és akkor Jézus elkezdett nevetni, és én is nevettem.
 
R: Ez bizonyíték arra, hogy harcban vagyunk, igaz? Mária, Neil Bockline atya velünk van, és van még 3 percünk mielőtt be kell fejeznünk a műsort. Megadhatnánk most a hallgatóknak a weboldal címét, ahol az összes üzenet rajta van?
M: Igen. thewarningsecondcoming.com
 
R: Buzdítok mindenkit önök közül, aki most hallgatják ezt a műsort, hogy menjenek rá erre a weboldalra és olvassák el azokat az üzeneteket, mert fontosak. Atya, két percünk van még hátra, és szeretném, ha imádkoznánk most. Tudna egy különleges áldást mondani az Isteni Irgalomról elnevezett Mária felett. Amint szó volt már, viselnie kell a keresztjét, és nem könnyű mindaz, amivel szembetalálja magát. Sokan mondják, hogy én is szeretném látni a Szűzanyát, én is szeretnék a Mennyei Atyával beszélni, de ő most egy kifejezett küldetést kapott az életében, ami nem könnyű. És Mária nagyon örülök, hogy velünk volt ma.
 
M: Én is örültem neki, jóságosak voltak hozzám, köszönöm szépen! Tudom, hogy nehéz lehet, de köszönöm!
R: Szívesen! Neil atya, tudom, hogy ön egy különleges pap, ezért megkérem, hogy mondjon érte egy különleges áldást ma. Jó?
 
Fr. Neil: Persze. Uram Jézus, alázatosan kérlek, hogy továbbra is erősítsd és áraszd ki a szereteted, az irgalom, az ihlet, a bölcsesség, a kitartás kegyelmét Mária szolgálódra, akire egy nagyon nehéz küldetést bíztál. Továbbra is szeresd őt, vigasztald őt, hogy mindig tudatában legyen annak, hogy a te akaratodat cselekszi, és hogy te szeretetből szenvedtél értünk, és azáltal, hogy igent mond erre a küldetésre, legyen neki is ereje szenvedni veled együtt, és a kételkedés sötétsége ne ingassa meg a hitét, hogy a szentségekből áradó kegyelmek és a te szereteted által továbbra is megmaradjon ezen az ösvényen, és továbbra is nyitott legyen arra, hogy megossza ezeket az üzeneteket, hogy mindannyian megnyissuk a szívünket, a fülünket, és felmérjük, hogy az idő tényleg rövid, de nem kell félnünk, hanem újra vissza kell térnünk hozzád egész értelmünkkel, testünkkel, és lelkünkkel. És áldjon meg mindannyiunkat a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek. Ámen.
R: Köszönjük Mária, köszönjük atya, hogy velünk voltak, Isten áldja meg mindannyiukat.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer