Jelenlegi hely

Kereső

2014. december 25. csütörtök, 15:10

Drága, szeretett leányom, ne foglalkozzatok a gonosszal, mely megrontja a világot. Hagyjatok mindent Rám. Mert mindaddig, amíg szerettek és tiszteltek Engem, és Szent Akaratomnak megfelelően másokat is szerettek, Én meg foglak védeni benneteket minden Ellenem irányuló dolog fájdalmától.

2014. augusztus 8. péntek, 21:15

Gyermekem, a Keresztényeket az egész világon továbbra is üldözni, gúnyolni és csúfolni fogják, továbbá annak is légy tudatában, hogy ők egymás között is meg fognak oszlani. Mindenki az övéivel fog tartani, és mindenki a saját vágyait és értelmezéseit fogja előnyben részesíteni azt illetően, hogy mit is jelent valóban szeretett Fiamat szolgálni.

2014. június 30. hétfő, 23:50

Drága, szeretett leányom, nektek, kedves követőim, tudnotok kell, hogy a Pokol kapui sohasem győzedelmeskedhetnek Egyházam fölött, bár földi Egyházam nagy részét össze fogják zúzni, amint az meg volt jövendölve. De az Igazság sohasem halhat meg. Az Én Igém nem hal meg soha, Tanításaimat sem fogják elfelejteni azok , akik valódi egységben vannak Velem.

2014. június 28. szombat, 15: 03

A legnagyobb megtévesztés, ami az emberiségre fog ereszkedni, Fiam földi Egyházán belül fog bekövetkezni, és ezt az Ő ellenségei fogják szítani, akik fondorlatos eszközökkel szivárogtak az Egyházba. A Sátán be fog lépni Fiam Egyházába, és a jelek világosan láthatóak lesznek azok számára, akiknek lelkében Isten Lelke erősen meggyökerezett.

2014. június 27. péntek, 22:11

Drága, szeretett leányom, te soha nem fogod egykönnyen felismerni a Sátán munkálkodását, mert ő nagyon ravasz. Ő ritkán fogja olyan módon közszemlére tenni cselekedeteit, ami miatt az emberek megkérdőjeleznék befolyását. Egész uralkodása alatt a Földön a legvégsőkig elment, csakhogy meggyőzze a világot arról, hogy ő nem létezik. Ritkán fogjátok látni az Igazságot, mert az álcázva van azon emberek által, akiket ő felhasznál, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy Isten nem Létezik.

2014. június 6. péntek, 23:15

Drága gyermekem, hamarosan Fiam ellenségei egy gonosz könyvet fognak a világnak bemutatni, mely könyv borítójának a díszítésébe az egyes számot fogják pirossal és feketével beágyazni, egy elrejtett kecskefejjel együtt.

2014. április 18. péntek, 23:24

Drága, szeretett leányom, a világ újra fel fog támadni a hamuból, a vérontásból. Én megígérem, hogy az antikrisztus okozta gyötrelmet el fogom törölni a Föld színéről. El fogom pusztítani Isten ellenségeit és azokat, akik felelősek a nyomorért, az igazságtalanságért és szenvedésért, amelyet Isten gyermekeire hoztak.

2013. december 10. kedd, 23:00

Drága, szeretett leányom, mennyire fáj, amikor látom azt a sok embert, akik elfogadják a hamis alázatot, ami a humanizmus mögött rejlik, és amit annyira előnybe részesítenek Egyházamban.

Szerepem, mint az emberi faj Üdvözítője és Megváltója, mostanra már feledésbe merült. A hamis alázatnak Egyházamban továbbra is tanúi lehettek, és mindenki azokat fogja megtapsolni, akik előmozdítják a rászorulók anyagi jólétéről való gondoskodást. Mindennek egy hamis vallás lesz a következménye.

2013. november 9, hétfő, 11:48

Drága, szeretett leányom, sokan hamarosan elkezdik majd használni tudományos ismereteiket, hogy kiértékeljék a Legszentebb Evangéliumokat. Ahelyett, hogy Szavam Igazságát nyilatkoznák, mely Isten Bölcsességéből származik, elkezdik azt elferdíteni egy korszerűbb képet adván neki.

2013. október 17. csütörtök, 20:38

Drága, szeretett leányom, bárcsak több ember hinne igazán Bennem, Jézusukban, akkor a szívükben békére találnának. Ahol nincs bizalom, ott félelem van. A félelem megakadályozza, hogy Isten Szeretete behatoljon a lelketekbe, és így akkor rabbá váltok. Semmi más nem könnyíti meg a terheteket, csak egyedül az Én Világosságom.

2013. július 27. szombat, 19:22

Drága, szeretett leányom, az a Vágyam, hogy minden hűséges követőm kitartóan imádkozzon, hogy a lelkeknek okozandó baj az ateizmus növekedése miatt elhárításra kerüljön. Az ateizmus nem mindig nyilvánítja ki önmagát. Azok az emberek, akik valamilyen okból kifolyólag úgy döntenek, hogy többé nem hisznek Istenben, nagyon gyakran egy helyettesítőt teremtenek maguknak.

2013-06-03 21:50

Drága, szeretett leányom, a megkorbácsolás, amit ebben az időben elviselek, nemcsak az Elárulásom miatt van, amely Egyházamon belül most folyamatban van, hanem a hamis pogány bálványokkal is kapcsolatos, amelyekkel a mai világban helyettesítenek Engem.

2013. március 29. péntek 19:00

3. Nagypénteki Üzenet

Drága, szeretett leányom, amikor Iskarióti Júdás elárult Engem, megfogta a Fejemet, és arcon csókolt. Amikor azok, akik Egyházamat vezetik, azt mondják, hogy szeretnek Engem, és aztán elárulnak, akkor egyértelműen az árulás csókját fogjátok látni.

Nem az Én Lábaim elé fognak leborulni. Nem az Én Lábaimat fogják megcsókolni, hanem Szolgáimét, Követőimét és a bűnösökét.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer