Jelenlegi hely

Ma különleges áldással árasztalak el benneteket

Nyomtatóbarát változat

2012. december 22. szombat, 20:36

Drága, szeretett leányom, a Karácsony napja az Én Ajándékom az emberiség számára. Ennek a napnak köszönhetően az örök élet lehetővé vált a halandó ember számára.

Én, Jézus Krisztus, a Világ Üdvözítője, mindnyájatokat, Isten gyermekei, szívesen üdvözöllek Királyságomban, melyet Atyám ígért Nekem.

Eljöttem a világba, és csak néhányan ismertek fel Engem. Születésem megváltoztatta a jövőt. Ígéreteimet követőim elfogadták. Tudták, hogy újra eljövök majd, de arról nem volt fogalmuk, hogy mikor. Meghallgatták Tanításaimat, jóllehet sokan közülük nem voltak tanult emberek. Szegények voltak, és egyszerű életet éltek. Mégis ők voltak azok, akik szívesen üdvözöltek Engem.

Ugyanez érvényes most is, amikor a Második Eljövetelemre készítelek fel benneteket. Azok a lelkek nyitják meg majd szívüket Hívásomra, akiknek egyszerű az Irántam való szeretetük a szívükben. És jelenleg azok válnak Tanítványaimmá, akik közületek alázatos szívűek és tiszta lelkűek. Általatok lesz az is, éppen úgy, mint annak idején volt, amikor a Földön jártam, hogy meghallják Szavamat, és hinni fognak benne.

Ma ezeket a különleges Kegyelmeket árasztom rátok. Azt szeretném, ha elfogadnátok Védelmem áldását e Keresztes Imahadjárat imáján keresztül, hogy majd üdvözölni tudjatok Engem, a Messiást, amint Új Királyságomat feltárom előtettek.

A Keresztes Imahadjárat 90. imája: Hálaadás legdicsőségesebb Második Eljöveteledért

Ó, Jézusom, felajánlom Neked dicséretemet és hálaadásomat legdicsőségesebb Második Eljöveteledért. Üdvözítőm, Te azért születtél, hogy Örök Életet adj nekem, és a bűntől megszabadíts engem. Felajánlom Neked szeretetemet, köszönetemet és imádásomat, miközben felkészítem lelkemet Magasztos Eljöveteledre. Ámen.

Menjetek most, és készüljetek fel. Mert az idő rövid, és sokat kell még tenni annak érdekében, hogy minden lélek megmentésre kerüljön.

Én ezen a különleges napon, Békét, Szeretetet és Örömöt hozok nektek.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer