Jelenlegi hely

Mihelyt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, nagy zűrzavar lesz

Nyomtatóbarát változat

2012. július 17., kedd, 11:18

Drága, szeretett leányom, az idő most gyorsan halad előre. Már egy ideje, hogy felkészítlek benneteket.

Ti, követőim, tudjátok, hogy mit kell tennetek. A saját gyónásotok nagyon fontos, és mostantól kezdve próbálnotok kell hetente elvégezni azt.

Legyetek békességben. Elégedett vagyok azzal, ahogyan utasításaimat követitek. Kérlek, térjetek vissza a Keresztes Imahadjárat imáihoz, és koncentráljatok a mások lelkének megmentésére adott imákra.

Mihelyt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, nagy zűrzavar lesz.

Az emberek váratlanul oly annyira meg lesznek alázva mindenhol, amire még nem volt példa.

Sokan túl levertek lesznek ahhoz, hogy rögtön visszatérjenek munkahelyükre. A hatalmi pozíciókban, a kormányokban lévő emberek meg fogják kérdőjelezni törvényeiket.

A társadalmatokban levő gyilkosok és bűnözők rettenetes szomorúságot és kétségbeesést fognak érezni, de sokan jóváteszik majd bűneiket.

Papjaim és más felszentelt szolgáim rögtön tudni fogják, hogy ezek az üzenetek Isteni Ajkaimról származnak.

Ők aztán majd felemelkednek, és követik hűséges követőimet, hogy segítsenek Nekem felkészíteni a világot Második Eljövetelemre.

Néhányan közülük tudni fogják, hogy Én vagyok az, aki hozzájuk szól, de mégsem lesz elég bátorságuk ahhoz, hogy nyilvánosan hirdessék Legszentebb Szavamat.

Időben megadatnak majd nekik a szükséges kegyelmek, hogy megvédjék a Szentségeimet, amikor majd rájönnek, hogy azokat megszentségtelenítették.

Aztán meg fogják kapni e próféciák bizonyítékát.

Attól az időtől kezdve sok szülőnek az imádkozás és a bűnbánat fontosságára kell, hogy nevelje a hét évnél idősebb gyermekeit.

Szülők, nektek van egy kötelességetek: gyermekeiteknek megtanítani az Igazságot.

Az ő szívük a Nagyfigyelmeztetés után meg fog nyílni Szeretetem előtt, és nektek továbbra is irányítanotok kell őket a lelki dolgokban.

Biztosítsátok, hogy mostantól legyen otthonotokban Szenteltvíz és Benedek Kereszt, az Élő Isten Pecsétjével együtt, mely otthonotokban ki van függesztve. Mindezek védelmezni fogják családotokat.

Kövessétek utasításaimat, és minden rendben lesz.

Leányom, neked most menned kell és biztosítanod, hogy az Igazság Könyve olyan gyorsan ki legyen adva, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ez azért fontos, hogy azok a lelkek is megkapják, akiknek a számítógéphez nincs hozzáférhetőségük.

Ne félj, mert Én vezetni foglak téged, és segítséget küldök neked, hogy az biztosan eljusson mindenhová a világon.

Menj békével. Menj szeretettel. Én mindig veled vagyok.

A nap minden pillanatában melletted vagyok, és vezetlek téged, még akkor is, ha erről nincs tudomásod. A szívedben vagyok.

 

Szeretett Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer