Jelenlegi hely

Szűz Mária: Mindazok, akik elősegítik az abortuszt, és akik annak bevezetéséért felelősek, halálos bűnnel vétkeznek

Nyomtatóbarát változat

2012. december 18. kedd, 18:45

Drága, gyermekem, szeretett Atyám legszentebb Teremtményei életét, az anyaméhben levő csecsemők életét, milliószorosan akarják megsemmisíteni az egész világon.

A Gonosz a világ minden részén befolyásolta a kormányokat annak biztosítására, hogy az abortusz ne csupán elfogadható legyen, hanem úgy tekintsenek rá, mint egy jó dologra.

Ó, mennyi könnyet ontanak most a Mennyben. Az összes angyal és szent lehatja fejét szomorúságában.

Isten gyermekeit nagy számban fogják elpusztítani, amint a Nagy Megpróbáltatás ideje elkezdődik.

A háborúk, az éhínség, a gyilkosságok és az öngyilkosságok növekedni fognak. Mégis az abortusz bűne az, ami minden más bűnnél jobban magára vonja Atyám haragját.

Azok az országok, amelyek elnézik az abortuszt, nagyon fognak szenvedni Atyám Kezétől. Ezek az országok sírni fognak, amikor büntetéseiknek tanúi lesznek. Sok imára lesz szükségük mindazoknak, aki az ilyen gonosz cselekedet bevezetéséért felelősek.

Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.

Minden gyermek, akit az anyaméhben meggyilkolnak, angyallá válik Atyám Királyságában. Ők mindennap imádkoznak minden egyes anyáért, aki tudatosan és habozás nélkül hozzájárult ahhoz, hogy a méhében lévő gyermeke életét kioltsák. Imáik édesanyjuk lelkének megmentését szolgálják.

Mindazok, akik elősegítik az abortuszt, és akik ennek bevezetéséért felelősek, halálos bűnnel vétkeznek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok ezekért a bűnösökért, mert nekik nagy szükségük van Isten Irgalmasságára.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer