Jelenlegi hely

Szűz Mária: Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és Nagy Irgalmassága elárasztja majd a Földet

Nyomtatóbarát változat

2012. december 11. kedd, 21:00

Drága kicsinyeim, a szívem örvend, mert Fiam Uralkodása már nagyon közel van.

Minden szenvedése, a hálátlan emberek és a hitehagyás által történő elutasítása ellenére, amely most beborítja a Földet, Ő nagy dicsőséget fog hozni az emberiségnek.

Ő egy nagy felhőn fog érkezni, és Fölsége lenyűgöz majd minden egyes lelket, akik elragadtatásukban a Lábai elé fognak hullani.

Ő, aki oly alázatos, nagy és dicsőséges pompával fog eljönni, és Nagy Irgalmassága elárasztja majd a Földet.

Gyermekek, nektek készülnötök kell, mert nagy erőre lesz szükségetek, hogy képesek legyetek teljesen átadni magatokat Neki. Alázatot kell mutatnotok, és kérnetek kell Őt, hogy megmentse a lelketeket, hogy ezáltal megláthassátok az Igazság Világosságát.

Nagy Irgalmasságát sokan elfogadják majd közületek. Mások azonban figyelmen kívül fogják hagyni Jelenlétét, és nagy Ajándékát, amit hozni fog.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért, akik elutasítják majd az örök élet létezését, mert ezeknek az embereknek szükségük van a segítségetekre. Nagy örömet fogtok érezni, amikor Fiamat szívből kéritek, hogy mentse meg ezeket a lelkeket.

Ti, gyermekeim, nemsokára meglátjátok, hogy szenvedésetek hamarosan véget ér, mert Fiamnak, az Ő Irgalmasságában, nagy tervei vannak minden emberrel, akik ma a Földön élnek.

Legyetek hálásak az Élet ajándékáért, amit születésetek alkalmával kaptatok.

Legyetek hálásak az Örök Élet Ajándékáért, amit Fiam nemsokára bemutat a világnak. Ez az Ajándék minden egyes bűnös számára adatik. A ti saját akaratotokon múlik majd, hogy elfogadjátok azt, vagy sem.

Gyertek Hozzám, gyermekek, mert Én Szeplőtelen Szívem menedékébe viszlek benneteket, és felkészítelek, hogy a Második Eljövetelre készen álljatok.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer