Jelenlegi hely

Ti egyedül fogtok megállni Előttem, nem lesz senki mellettetek

Nyomtatóbarát változat

2013. november 15. péntek, 20:00

Drága, szeretett leányom, Atyám, a Legmagasságosabb Isten Felhatalmazása által arról szeretném tájékoztatni mindazokat, akik az Én Nevemben szenvednek, hogy a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésének ideje közel van.

Azok közületek, akik tudomást szereztek erről - Irgalmasságom Nagy Napjáról -, rövidesen látni fogják a jeleket. Nektek meg kell vallanotok vétkeiteket Előttem, hogy megfelelően fel legyetek készülve erre az eseményre, mely sokkolni fogja a világot.

Én ezt rövidesen megteszem, még mielőtt túl késő lenne, hogy megmentsem azokat az embereket, akik elvágták a köldökzsinórt, amely Hozzám kötötte őket. Meg kell bíznotok Bennem, és imára kell összegyűlnötök, hogy a sötétségben lévő lelkek ne vesszenek el, még mielőtt felmenteném őket bűneik alól. Nézzetek most a szívetekbe és a lelketekbe, és úgy nézzétek azokat, ahogyan Én látlak benneteket. Mit láttok? Képesek lesztek megállni Előttem, és ezt mondani: „Jézus, én mindent megteszek, amit kívánsz tőlem, hogy úgy éljem az életemet, ahogyan azt Te elvárod tőlem.” Vajon ezt fogjátok-e mondani? „Jézus, én megbántottalak téged, mert sajnos én nem vagyok többre képes, légy tehát Irgalmas a lelkemhez.” Vagy ezt fogjátok mondani: „Jézus, én vétkeztem, de csak azért, mert meg kellett védenem magam.”

Ti egyedül fogtok megállni Előttem, nem lesz senki mellettetek. Én meg fogom nektek mutatni a lelketeket. Minden foltot látni fogtok rajta. Át fogjátok élni a bűnt, és aztán időt adok nektek arra, hogy kérjétek Tőlem: hogy mutassam meg nektek Irgalmamat. Nem azért, mintha jogotok lenne Irgalmasságomra, hanem mert úgy döntöttem, hogy megadom nektek ezt az Ajándékot.

Az Én Napom váratlanul felvirrad azon jelek által, amelyek előre meg lesznek mutatva nektek.

Három évet töltöttem azzal, hogy megpróbáljam megnyitni szemeteket az Igazságra. Néhányan közületek elfogadták azt, mások viszont visszadobták azt az Arcomba. Most van itt az Isteni Irgalmasságom ideje, és csak azok fognak esélyt kapni önmaguk megváltására, akik megnyitják Nekem a szívüket, és akik elfogadnak Engem.  

Legyetek hálásak feltétel nélküli Szeretetemért.

 

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer