Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja a papokhoz: Hogy hűségesek maradhassatok Fiam Földi Egyházához, készen kell állnotok nyája táplálására

Nyomtatóbarát változat

2013. szeptember 23. hétfő, 13:30

Gyermekem, sok Égi jel lesz megismertetve Fiam Egyházának fedele fölött, amikor a Szentmise Liturgiájában megtörténnek a végleges változtatások. Mindazok, akik nyitva tartják a szemüket és a fülüket, tanúi lesznek Fiam Haragjának, ami nem kerülheti el a figyelmüket.

Fiam megígérte, hogy tudatni fogja Haragját, amikor újra megfeszítik Őt Földi Egyházában azáltal, hogy a Szentmise Áldozat bemutatása során megszentségtelenítik Testét és Vérét. Mennydörgés és villámlás, melyet nagy viharok követnek, fogja lesöpörni lábukról az embereket. Még több árvíznek lesznek majd szemtanúi – amikor az emberek bűnei elsodortatnak -, midőn kezdik felismerni Isten büntetéseit, amelyek az emberiségre zúdulnak.

Lévén ők is a bűn rabszolgái, hasonlóan azokhoz, akik szeretik Fiamat és hűségesek maradnak a Szentmiséhez, nem fogják felismerni a különbséget, amikor majd az utálatot bemutatják nekik. Ne feledjétek, hogy a Szentmiseáldozat Fiam haláláról való megemlékezés, mely során Fiam Valóságos Jelenléte kerül megismertetésre. Ők hamarosan nem fogják elismerni az Igazságot, és az új mise pogány szertartássá válik. Ez a nap még hátravan, mely hirtelen és váratlanul fog elérkezni – ilyen gyorsan fog a hamis próféta lépni. Most van itt az ideje a felkészülésnek. Mindazoknak a felszentelt szolgáknak, akik hűségesek maradnak a Legszentebb Eukarisztiához, és akik Isten Szent Szavát be fogják tartani, a felkészülést most kell elkezdeniük.

Hogy továbbra is hűségesek maradhassatok Fiam Földi Egyházához, készen kell állnotok arra, hogy nyáját az Élet Táplálékával, az Ő szent Eucharisztiájával tápláljátok. Ez az az eskü, amit Jézus Krisztusnak fogadtatok, amikor azt mondtátok, hogy szolgálni fogjátok Őt, és hogy a Szentmisében az Ő Testével és Vérével látjátok el mindazokat, akik az üdvösséget keresik. Ezt a fogadalmat az utolsó napig tiszteletben kell tartani.

Ne féljetek az előtettek álló időktől, amikor Isten ellenségei az Ő Szent Nevét arra fogják felhasználni, hogy a bűnt elnézzék, és azt mindenki számára elfogadhatóvá tegyék, amikor mindenkit meg fognak fosztani Testétől és Vérétől. Ennek nem lesz semmi jelentősége, ha ti továbbra is mindent megtesztek, hogy szolgájátok Fiamat.

Menjetek békével abban a reményben, hogy mindazok, akik szeretik Fiamat, a Szentlélek Ajándékával lesznek megáldva, hogy képesek legyenek felismerni az Igazságot.

Áldott Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer