Jelenlegi hely

Amikor egy ember elárul Engem, vétkezik Ellenem

Nyomtatóbarát változat

2014. május 29. csütörtök, 00:45

Drága, szeretett leányom, amikor Apostolaim oda jöttek Hozzám, a csalódottságtól könnyezve és sírva a miatt, hogy milyen kegyetlenül bántak velük az Én Nevemben, a következőket mondtam nekik:

Soha ne féljetek attól, amikor az Én Nevemben elutasítanak benneteket.

Soha ne ijedj meg a gonosz üvöltésétől, aki azoknak a száján keresztül ordít, akik őt szolgálják.

Soha ne féljetek, amikor az Én Nevemben felelősségre vonnak benneteket. De amikor azok, akik közel állnak hozzátok, elárulnak benneteket, tudnotok kell, hogy Én Vagyok az, akit Arcul ütöttek.

Amikor egy ember elárul Engem, vétkezik Ellenem; amikor pedig Isten prófétáit árulja el, akkor a Szentháromságos Egy- Istent árulja el, és ezért nagyon fog szenvedni.

Amikor a lelkek elutasítják a Szentháromságos Egy- Isten Beavatkozását - akik a legnagyobb Mennyei Hatalomnak állnak ellene -, akkor nekik lelkiismeretük nyugtalanságát kell elviselniük. Ez a nyugtalanság soha nem fogja elhagyni őket, hacsak ki nem békítik a lelküket Velem, Jézusukkal. Elutasítani Engem, amikor a lélek tudja, hogy Én Vagyok az, Jézus Krisztus, Aki beszél, sajnálatos dolog. De a Szentháromságos Egy- Istennel való dacolás, amikor az ember akadályozza Isten Beavatkozását azon feladatában, hogy lelkeket mentsen, Atyám gyors büntetését fogja eredményezni.

Az ember kigúnyolhatja, megkérdőjelezheti, és elemezheti Szavamat, ahogyan az most adatik, de amikor megpróbálnak megakadályozni Engem abban, hogy lelkeket mentsek, elárulván Bizalmamat és ellenszegülvén Irgalmamnak, akkor számukra nincs Kegyelem.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer