Jelenlegi hely

Én vagyok Isten Anyja, az Üdvösség Anyja, a Szeplőtelen Fogantatás

Nyomtatóbarát változat

2024. június 1-én, szombaton 13:00 órakor

Gyermekem, ma rendkívüli kegyelmekkel és védelemmel borítom be mindazokat, akik elmondják az új Keresztes Imahadjárati imámat. Mindazok, akik naponta elmondják ezt az imát, erősebbek lesznek a hitben, és rendkívüli ellenálló képességgel fognak rendelkezni minden rosszal szemben.

Különleges kegyeket és védelmet adok mindenkinek ebben a Misszióban, különösen azoknak, akik ezt az imát minden nap elmondják.

"Itt van egy nagyon különleges ima, a Keresztes Imahadjárat legújabb imája, amelyet a Legszentebb Háromság kérésére kell örökül hagyjak a világnak. Ezt minden nap el kell mondani."

Keresztes ima 171. Édesanyánk oltalmazó imája

Ó, Istennek szent Anyja, jöjj hozzám a szükség órájának ezen idejében. Ajánld fel szándékaimat Fiadnak, Jézus Krisztusnak, amikor bánatomban fuldoklom.

Szabadíts meg a félelemtől és a sérelemtől, amikor Krisztus útján járok. Védj meg minden lelket a testi és lelki elnyomástól az előttünk álló zűrzavaros időkben. Imádkozz, imádkozz, imádkozz, hogy eltűnjön a világban lévő sötétség, és hogy megszabaduljunk a gonosz által okozott veszélyektől, és azoktól, akik az emberiség elpusztítására irányuló álnok terveit hajtják végre.

Tölts el engem azzal az ajándékkal, hogy kérni tudjam Isten segítségét, amikor a kétségek eltöltik a lelkemet Isten azon ígéreteivel kapcsolatban, hogy kiszabadítja az emberiséget a gonosz markolatából. Boríts be minket oltalmaddal és békéddel.

Add meg nekünk azt a vigaszt és erőt, amelyre szükségünk van, hogy Jézust az útolsó leheletünkig szolgálni tudjuk. Azért imádkozunk, hogy a mi szenvedésünk megkönnyebbülést hozzon a sötétségben lévő lelkek számára, hogy keresni tudják az üdvösséget, amelyet Isten megígért nekik Jézus Kereszthalála által. Ámen.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

A védelem anyja

Megjegyzés: Maria megértette, hogy mennyire fontos: Hogy mindig hordjuk magunkon az Élő Isten Skapuláré Pecsétjét és minden nap imádkozzuk a Keresztes Imahadjárat 33-as imáját . Ha lehetséges, hordjuk magunkon Pecsét Keresztet és/vagy a Szent Benedek-Keresztet. Naponta áldjuk meg magunkat szenteltvízzel. Hordjuk a nyakunkba a Szent Rózsafüzért. Fogadjuk a szentségeket, amilyen gyakran csak lehetséges. Imádkozzuk naponta a Szent Rózsafüzért.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer