Jelenlegi hely

Amikor eltávolítjátok az Igazságot, vagy meghamisítjátok azt, akkor az már nem Igazság többé. Mindaz, ami marad, egy üres váz.

Nyomtatóbarát változat

2013. január 9. szerda, 10:45

Drága, szeretett leányom, mennyire megszokott vagyok minden egyes nap az emberek nyelvén keresztül, és mégis milyen távol vagyok tőlük.

Sokan ösztönösen, fennhangon szólítják a Nevemet kifejezéseikben anélkül, hogy valóban felismernék, hogy hogyan is használják azt. Nemcsak, hogy nem becsülnek Engem, de semmilyen tiszteletet sem mutatnak Irántam. A nagy súrlódások pillanataiban a Nevemet mások elátkozására használják. Mennyire megsebez és megrendít Engem, hogy ilyen módon bánnak Velem.

Sokan használják a Nevemet a mindennapi beszélgetések során, de nem olyan módon, mint ahogyan az megszólításként felelne meg a Szerepemnek, mint az emberiség Üdvözítőjének.

Szeretném meghívni az ateistákat és agnosztikusokat, hogy hallgassák meg ők is, hogyan használják a Nevemet a mindennapi beszélgetésük során. Ha ez egy szokás lenne, akkor miért nem használnak egy másik kifejezési formát? Miért foglaltok bele a beszélgetésbe, ha nem fogadtok el Engem? Miért használjátok Nevemet istenkáromlás formájában, amikor nem hiszitek, hogy Létezem?

Oly sok ember utasít el Engem, mintha nem lennék fontos az életükben. Félre tolnak Engem, mintha jelentéktelen lennék.

Sok lélek, aki hisz Bennem, nem gyakorolja a hitét. Ebből kifolyólag elmulasztják felkészíteni a lelküket. Oly sokan nem tudják, hogy mikor lesznek elragadva erről a Földről és áthelyezve a másik életbe; mivel erre nem készülnek, szörnyű hibát követnek el. Mert ők nem alkalmasak arra, hogy belépjenek Királyságomba.

Azon a napon, amikor a lelkek két csoportra osztva találják magukat, végre feltárul majd az igazság a jövőjükről. Jaj annak az embernek, aki nem készült fel erre a nagy napra, és aki elvesztegette a számára adott időt a Földön.

Ami a többi embert illeti, akik nem voltak hajlandók meghallani az Igazságot, és akik nyilvánosan megaláztak és elutasítottak Engem, az ő rémületüket lehetetlen lesz leírni. Ezen a napon sírást, hisztériázást és rémületet lehet majd látni, amikor ezek a lelkek látni fogják, hogy az út, amelyet választottak, a föld mélyének tűzébe vezette őket.

Ez a lelki megújulás ideje a lelkek számára, akik azzal az Ajándékkal vannak megáldva, hogy lássák a régi próféciák beteljesedését a világban, amint az meg volt jövendölve.

Nézem a világot, és szörnyű zűrzavart látok, amint az embereket beszippantják azok a hazugságok, hogy hogyan volt a világ megteremtve; ezek hazugságok, amelyeknek az a célja, hogy eltávolítsák az embereket az Igazságtól.

Látom, amint a jó embereknek azt mondják, hogy utasítsák el a Tanításaimról szerzett ismereteiket, és hogy dobják félre azokat a Bűn elfogadásának a javára. Aztán arra ösztönzik őket, hogy helyeseljék a bűnt, míg meg nem győződnek arról, hogy Én, Jézus Krisztus szemet hunyok előtte.

Tanításaim Igazsága a Kereszténység tulajdonképpeni magját képezi. Amikor eltávolítjátok az Igazságot, vagy meghamisítjátok azt, akkor az már nem Igazság többé. Mindaz, ami marad, egy üres váz.

Itt az ideje a felismerésnek, hogy fel vagytok-e készülve, vagy sem; hogy megengeditek-e, hogy a modern new age spiritualizmusa megtévesszen benneteket, vagy határozottan kiálltok és megvéditek Isten Szent Szavát. Lehet, úgy tűnik most nektek, hogy ez nem fontos számotokra, de amikor eljön a nap, amikor Ítélni jövök, csak az Igazság lesz elfogadható Királyságomban.

Ha elfogadjátok a hazugságokat, akkor ti nem vagytok őszinték. Nem vagytok hűek az Igazsághoz. Ezért nem fogtok Kegyelmekben részesülni. Olyanok lesztek, mint egy üres edény, mely vitorlázik a tengeren, és amely büszkélkedik rakományával, mely csak az elmétekben létezik. Ez a hamis biztonságérzet nem fog hasznára válni senkinek sem. Nem ad hozzáférést számotokra az Új Paradicsomom kulcsaihoz.

Imádkozzatok minden nap, mintha a holnap az utolsó napotok lenne, mert ti nem ismeritek Második Eljövetelem idejét. Ez váratlanul fog megtörténni. Amikor az a nap felvirrad, kevés idő lesz arra, hogy visszatérjetek. Ti vagy elfogadtok Engem és azon Ígéretemet, hogy a Királyságomba viszlek benneteket, vagy arra a helyre lesztek küldve, ahonnan nincs visszatérés.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer