Jelenlegi hely

 Amikor hiányzik a szeretet, távol maradok a lélektől

Nyomtatóbarát változat

2015. január 9. péntek, 15:30

Drága, szeretett leányom, eljött az idő a világon élő minden Keresztény számára, hogy egyesüljenek azon emberek milliárdjainak a megvetésével szemben, akik az Igazság ellen, Isten Szent Igéje ellen vannak.

Most minden bűnre, amelyeket Istennel szemben elkövetnek, úgy tekintenek, mintha azok elfogadhatóak lennének a Szemeimben. A bűnöket, amelyek iszonyatosak Számomra, hamarosan úgy fogják bemutatni, mintha szent dolgok lennének Szemeimben, de ez sohasem lehetséges. Amikor olyasmit mutattok be, ami nem Tőlem származik, és még a Templomaimban is Elém helyezitek azokat, akkor nagy fájdalmat okoztok Nekem.

Még sohasem volt olyan nehéz a Keresztények számára, hogy kövessék Tövises Utamat, mint amilyen ma. Hazugságokat, hazugságokat, hazugságokat adnak be nektek az Én Nevemben, de nektek soha nem szabad elfelednetek Tanításaimat, különben azok fognak becsapni benneteket, akik összeesküvést szőnek Isten Igéje ellen. Kereszténynek lenni sokkal többet követel annál, mint kijelenteni, hogy azok vagytok. Ha igazi Keresztények vagytok, akkor meg fogjátok tenni mindazt, amit tanítottam nektek, és követni fogjátok azt a Szent Tant, amelyet a Szent Biblia tartalmaz. Egy dolog elismerni Igémet, és más dolog azt megvalósítani, amit tanítottam.

A bűn létezése miatt egymást szeretni sohasem könnyű. Az ellenség iránti szeretet nagy terhet ró rátok, de ha imádkoztok azokért a kegyelmekért, hogy szeretni tudjátok ellenségeiteket, akkor rá fogtok jönni, hogy az Irántam való szeretetetek egyre csak növekszik. Ha igazán szerettek Engem, akkor megszabadultok a gyűlölettől, és rá fogtok találni az elme és a lélek igaz békéjére. Ha engedtek a Sátánnak, hogy azzal kísértsen benneteket, hogy gyűlöljetek másokat, szörnyű sötétségbe fogtok esni. A gyűlölet olyan, mint a gaz, mely gyorsan nő és terjed. Ha a gyűlölet gennyesedni kezd a lélekben, végül fel fogja azt falni teljesen. Ez pedig egy lesújtó nyugtalanságot fog magával hozni, és azok, akiket ez eltölt, soha nem fognak békére találni. A gyűlölet gyűlöletet szül és gyorsan terjed egyik lélekről a másikra. Ha egyszer a Sátán otthonra talál ezekben a lelkekben, sohasem fogja őket elhagyni addig, amíg csak el nem kezdenek vezekelni, és nem tartanak őszinte bűnbánatot.

A szeretet legyőz mindenféle gyűlöletet, de ha nem távolítjátok el lelketeket azoktól, akik gyűlöletet szítanak, kétségbeesésbe fogtok merülni. Én nem tudom megmenteni azt a lelket, aki nem tart bűnbánatot elkövetett gonoszságaiért. Várom bűnvallomásaitokat, és amikor Hozzám jöttök és könyörögtök, hogy szabadítsalak meg benneteket a gyűlölet átkától, Én a Kezemet nyújtom nektek, és elviszlek benneteket Békém Menedékébe.

A béke és a szeretet egyedül csak Istentől jöhet. Keressetek mindig Engem, mert Én maga Vagyok a Szeretet. Amikor hiányzik a szeretet, távol maradok a lélektől.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer