Jelenlegi hely

Amikor a Szentlélek jelen van, akkor terjedni fog, mint a tűz, és Isten Igéjét minden nyelven újból feleleveníti

Nyomtatóbarát változat

2013. május 18. szombat 13:16

Drága, szeretett leányom, a Szentlélek Ajándékát nagyon sokan félreértik. Ez egy értékes Ajándék, és Isten Nagylelkűségének köszönhetően árad a világra. Ez nagy szeretettel adatik mindenki számára, de nem mindenki fogadja el. Nem mindenki képes befogadni ezt az Ajándékot. Azok, akik azt hiszik, hogy kiérdemelték ezt az Ajándékot, mert azt mondják, hogy ismernek Engem, és akik teológiailag minden szempontból képzettek, nem szükségképpen felkészültek befogadni ezt a Legszentebb Ajándékot.

Tíz napon át a Cönákulumban (az Utolsó Vacsora Termében) szeretett Édesanyámnak türelmesen meg kellett magyaráznia Apostolaimnak az alázat fontosságát. Alázat nélkül ez a Mennyei Ajándék nem tölthet el benneteket. Néhányan Apostolaim közül azt gondolták, hogy mivel ők választott tanítványok, jobbak az egyszerű embereknél, mert közelebb álltak Hozzám, és ezért másoknak automatikusan a lábaik elé kell vetniük magukat. De természetesen, nem ez az, amire Én őket tanítottam. Édesanyám hosszú órákat töltött azzal, hogy elmagyarázza nekik, a büszkeség hogyan akadályozhatja meg a Szentlélek belépését a lelkükbe.

Amikor a Szentlélek belép egy lélekbe, sok Ajándékot hoz magával. Ez lehet a tudás Ajándéka, a Nyelveken Szólás Ajándéka, a Bölcsesség Ajándéka, a Szeretet Ajándéka, a Gyógyítás Ajándéka vagy a Prófétálás Ajándéka. Az Apostolaim esetében az történt, hogy amint megkapták ezt az Ajándékot, hamar rájöttek arra, hogy ezt követően nekik már sohasem szabad megengedniük, hogy a büszkeség bűne beszennyezze Küldetésüket. Mert ha a gőg egy olyan személy útjába áll, aki megkapta a Szentlélek Ajándékát, akkor onnan Isten Lelke eltűnik, és Annak helyében a sötétség szelleme fog lakozni.

Egy sötét lélek nem képes másokra árasztani a Szentlélek Világosságát; csak sötétséget képes terjeszteni. A lélek sötétsége megtéveszt másokat. Ez különösen akkor megtévesztő, amikor olyasvalakiről van szó, aki szent tanítvány hírében áll, vagy pedig Tanításaim szakértőjeként ismert. Mindez gyűlöletet, nyugtalanságot eredményez, és a reménytelenség érzését kelti.

Hogy megkaphassátok a Szentlélek Ajándékát, meg kell tisztítanotok a lelketeket, és mentesítenetek kell a gőg bűnétől, különben sohasem kaphatjátok meg azt. Amikor a Szentlélek jelen van, akkor terjedni fog, mint a tűz, és Isten Igéjét minden nyelven újból feleleveníti. Ez magával hozza majd az elme, a test és a lélek gyógyulását, és a bölcsességet, mely egyedül csak Istentől jöhet. Ez a megtérést fogja terjeszteni világszerte.

Ezek lesznek azok a gyümölcsök, amelyek által fel fogjátok ismerni, hogy hol van jelen a Szentlélek . Minden lehetséges Ajándék sokasága, beleértve a Mennyei csodákat is, most - mindenki javára - az Igazság Könyvében lett kinyilvánítva. A Könyvben, mely ezekre az időkre volt megígérve, hogy az emberiség javát szolgálja. Fogadjátok azt szívetek jóindulatával, és adjatok hálát Istennek utolsó Mennyei Ajándékok egyikéért, a Nagy Nap előtt.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer