Jelenlegi hely

Amint követőim hite egyre erősödik, úgy növekednek az őket ért támadások is

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 6. kedd; 20:30

Drága, szeretett leányom, milyen nagyon szenvedsz Értem, és ennek eredményeként milyen erős lettél.

Védelmem körülvesz téged. Ne félj. Ahogyan ez a Munka továbbra is lelkeket térít meg, úgy a sátán támadásai is folytatódnak. Fogadd ezt el. Ne engedd, hogy ez felbosszantson téged. Kerekedj fölül a kihívásokon, és tartsd Rajtam a szemedet minden időben. Mert ha ezt teszed, akkor semmi másnak nem lesz jelentősége.

Ugyanezt a szenvedést fogja minden követőm érezni azáltal, hogy a Szentlélek változatlanul, továbbra is vonzani fogja minden gyermekem lelkét. Amint a Belém vetett hitük egyre erősödik, úgy növekednek majd az őket ért támadások is. Ők, a követőim, észre fogják venni, hogy olyan érvekkel fognak szembesülni, mint azok a szokatlan és gyalázó magyarázatok, és a hitetlenek reakciója, amelyeknek elfogadása nehéz lesz számukra. Kérlek, mondd meg nekik, hogy most számítsanak erre, mivel a Nagyfigyelmeztetés ideje egyre közeledik.

A sátán és démonai, akik láthatatlanok a puszta emberi szemek számára, megpróbálják elpusztítani a szeretetet gyermekeim lelkében. Ő az egymás elleni bizalmatlanságot sugalmazza. Vitákat okoz, és kétségeket ültet. Tele van gyűlölettel az emberiség iránt. Háborút fog előidézni az országok és a honfitársak között, és súrlódást a családokon belül. Ezek mind az ő kedvenc taktikái, és mindig olyan jelek, amelyek fondorlatos munkálkodásaira utalnak.

Ezt a valóságnak megfelelően ismerjétek fel: a Sátán munkálkodik. Győzzétek le őt azáltal, hogy erősek vagytok. Kérjétek meg szeretett Édesanyámat, hogy védelmezzen benneteket, mivel Ő a legnagyobb ellenfele. Ha Őt hívjátok, hogy segítsen nektek, a sátán hatalma meggyengül.

Kihívóak ezek az idők mindenhol, minden gyermekem számára. Minden kísérlet, akár a barátok, a család és kollegák részéről azért lesz előkészítve, hogy arra bátorítsanak benneteket, gyermekeim, hogy Nekem hátat fordítsatok.

Állítsátok meg őt (a sátánt) úgy, ahogy azt már elmondtam nektek. Az ima és a ti önfelajánlásotok Áldott Édesanyám Szeplőtelen Szívének lesz a ti fegyveretek.

Most legyetek erősek. Mindnyájatokat szeretlek.

 

A ti szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer