Jelenlegi hely

Atyám Haragja olyan mértékben fog növekedni, ahogyan hálátlan gyermekeinek száma is nő, akik ellenszegülnek az Ö Mindenható Szövetségének

Nyomtatóbarát változat

2013. november 4. hétfő, 16:00

Drága, szeretett leányom, Isten gyermekeinek meg kell érteniük szeretett Atyám és a gonosz között zajló nagy csata hatásának óriási mértékét. Oly kevesen tudnák közületek valaha is megérteni ennek a nagy csatának intenzitását, amely már megkezdődött.

Az angyalok a Mennyben elkezdték a végső csatát, hogy elpusztítsák Atyám ellenségeit a Földön. Ahogy dúl a csata, mindenhol el fogja nyelni a lelkeket. Különösen azok lelkét fogja csábítani, hogy harcoljanak azok ellen, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe, akik sötétségben vannak, és akik nem igazán ismernek Engem. Azok, akik nem ismernek Engem, akik nem hisznek Bennem, akik nem hisznek Atyámban, és nem hisznek a Sátán létezésében, a harcmező széléről fogják szemlélni, amint a két Keresztény csapat összecsap a Földön. Ez a két tábor a Keresztény Egyházakhoz fog tartozni. A Keresztények mindkét oldalon a legnagyobb üldöztetést fogják elszenvedni, és ráncigálni fogják őket minden irányból, arra biztatván őket, hogy hagyjanak el Engem.

Az ártatlan lelkeknek az Isten ellenségeitől származó féktelen gyűlölettel fognak fájdalmat okozni, és a Sátán napirenden, tele gyűlölettel, mindkét tábort sakkfiguraként fogja használni. Ennek szörnyű pusztulás lesz a következménye a Földön. A pusztulást az ember bűnei fogja okozni, és mert elárultak Engem. Isten, az Én Atyám elutasítása akkor válik nyilvánvalóvá, amikor úgy döntenek, hogy megváltoztatják a Törvényeket - amelyeket az Ő Parancsa szerint hoztak meg -, hogy azokat elfogadhatóvá tudják tenni bűnös életükben. Tudjátok meg, hogy ennek rettenetes büntetés lesz a következménye.

Minél több hálátlan gyermeke szegül ellen az Ö Mindenható Szövetségének, Atyám Haragja olyan mértékben fog növekedni. Azok, akik Második Eljövetelemre készülnek, egyfajta börtönbe lesznek elbarikádozva, amikor arra fogják őket kényszeríteni, hogy lenyeljék a hazugságokat. Amennyiben nem lesznek hajlandók elfogadni az eretnekségeket, amelyeket le akarnak nyomni a torkukon, akkor ki fogják őket dobni a Templomaikból. Szavam rövidesen feledésbe merül. Minden, amire figyelmeztettelek benneteket, pontosan úgy fog megtörténni, ahogyan azt mondtam nektek. Azok, akik vakok az Igazságra, inkább hazugságban szeretnének élni, mert könnyebb lesz elfogadni a hazugságokat, mivel azokat nagyon vonzó módon fogják nekik bemutatni.

Az eretnekséget a tömegnek úgy fogják bemutatni, mint Egyházam alkotmányának egy új részét, amelynek valójában semmi köze sincs Hozzám. Mivel nagyon sokan nem maradtak éberek a jelen időkre, amelyekre figyelmeztették őket a Nagy Napra vonatkozólag, ahová (az idő) vezet, mindenki hangosan fogja követelni, hogy fogadják el ezt az újítást. Most fel kell készülnötök erre a napra. Nektek azonnal távoznotok kell, amikor kétségbe vonják Istenségemet, mely sokféle formában fog megtörténni földi Egyházamban. Ha megtámadjátok Ellenségeimet, nem fogtok győzni. Hagyjátok figyelmen kívül őket. Imádkozzatok a lelkükért, és készítsétek fel szeretteiteket, mert hamarosan mindennek vége lesz.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer