Jelenlegi hely

Az Antikrisztus azt fogja állítani, hogy ő Én vagyok, Jézus Krisztus

Nyomtatóbarát változat

2012. augusztus 12., vasárnap, 6:00

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy miközben én utasításokat adok neked az emberiség üdvösségének felkészítésében, ami jogosan megilleti őket, a gonosz is ugyanezt teszi: lelkeket készít fel.

Ő hamis prófétákat készít fel, hogy megtévesszék Isten gyermekeit, hogy az Antikrisztust úgy fogadják el, mint Jézusukat.

Ezt a gonoszságot nehéz megértened, de a lélekben olvasás Ajándékának segítségével, amit neked adtam, azonnal tudni fogod, hogy kik ezek a hamis próféták.

Ők mindig a legfondorlatosabb módon fognak célba venni téged, leányom, hogy te legyél az első számú ellenségük. De a hazugságaik, amelyeknek az alapja, hogy Isten Szent Szavához legyenek hasonlóak, az összes közül a legnagyobb hazugságot rejtik magukban.

Kijelentik majd, hogy a hamis próféta lesz a valódi pápa.

Kijelentik azt is – először csak óvatosan -, hogy az Antikrisztus maga Krisztus Király.

Amikor ők a szegény lelkeket azzal csábítják, hogy üzeneteik Istentől származnak, akkor az ilyen lelkek nem lesznek okosabbak.

Figyelmeztetnem kell Isten minden gyermekét: a második alkalommal Én nem testben fogok eljönni.

Én nem vezetőként fogok a világban megjelenni. Ez alkalommal még csodákkal sem fogom bizonyítani nektek, hogy ki vagyok, kivétel a Nagyfigyelmeztetés csodája, és az égen látható csoda, melyre a Nagyfigyelmeztetés után kerül majd sor.

Az Antikrisztus azt fogja állítani, hogy ő Én vagyok, Jézus Krisztus. Ez az utálat előre meg volt jövendölve.

Az, hogy kiben higgyetek gyermekek, nem lesz könnyű feladat számotokra, mert sokan fognak jönni az Én Nevemben. De tudnotok kell a következőket:

A gonosz a hamis prófétáin keresztül sohasem fogja azt mondani nektek, hogy imádkozzatok a Szentlélekhez, vagy, hogy a Szent Eukarisztiát vegyétek magatokhoz.

Ő sohasem fogja beismerni, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia Messiásként, testben jöttem el, hogy az embert a bűntől megváltsam.

Ő sohasem fogja azt kérni tőletek, vagy bátorítani titeket arra, hogy a Szent Rózsafüzért imádkozzátok, vagy legyetek hűségesek szeretett Édesanyámhoz.

Legyetek résen. Maradjatok éberek, és csak az Én utasításaimat kövessétek.

A gonosz egy hadsereget próbál alkotni követőim között.

Bár az ő hadserege jól megalapozott a Földön, most azokat fogja támadni, akik hisznek Bennem, Jézusotokban, mert gonosz tetteit a szent emberek mögé akarja rejteni.

Az Irántam való szeretetüket pajzsként fogja felhasználni, hogy elrejtse azokat a hazugságokat, amelyeket szándéka szerint a világra akar erőltetni.

Bízzatok Szavaimban, és ne térjetek el az Igazságtól, mivel az jelenleg a világban ezeken a Szent Üzeneteimen keresztül adatik nektek.

 

Jézusotok

2

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer