Jelenlegi hely

Az ember a szeretetre szeretettel válaszol, ugyanúgy, ahogy a gyűlölet gyűlöletet szül

Nyomtatóbarát változat

2014. július 5. szombat, 17:46

Drága, szeretett leányom, engedjétek, hogy ma nagy Áldásokat hozzak a világnak, amiképpen a Szentlélek Ereje által a Szeretet Lelkét ajándékozom minden nemzetnek.

A Szeretet ezen Ajándéka sokakat be fog borítani, beleértve azokat is, akik nem fogadnak el Engem, és a világ az irgalmasság nagy cselekedeteinek lesz tanúja. Amikor például ilyen csodákról hallotok, hogy egyik nemzet segít egy másik nemzetnek, amely nagy szükségben van, akkor úgy ismerjétek fel ezeket, mint Égi jeleket.  

Szeretetem sokakat kecsegtetni fog, mivel az Különleges beavatkozásaimon keresztül fog terjedni ebben a különleges időben. Hallgassatok meg, szeretett tanítványaim, mert azt szeretném, ha tudnátok, hogy amikor a békéért imádkoztok, akkor az Én békémet adom nektek. Amikor a szeretetért imádkoztok, hogy legyőzze a gyűlöletet, akkor a Szeretetemet fogom adni nektek. Amikor a hitetek növekedéséért imádkoztok, akkor kiárasztom rátok Szeretetemet, és a hitetek növekedni fog. Amikor a hitetek növekszik, akkor példát mutatván fogjátok terjeszteni Szavamat. Amikor feltétel nélküli szeretetet tanúsítotok mások iránt, az Én Nevemben jártok. Szép életeteket látván, mások követni fogják példátokat.

Az ember a szeretetre szeretettel válaszol, ugyanúgy, ahogy a gyűlölet gyűlöletet szül. Ahhoz, hogy legyőzzétek a gyűlöletet, mindig szeretettel kell válaszolnotok, mert a szeretet meggyengíti a gonosz lelket. Ha meglehetősen sok ember élete, minden tekintetben, szeretetet mutat egymásnak, akkor a gyűlölet nem tud növekedni.

Szeretetem növekszik köztetek. Vigyétek magatokkal, és terjesszétek, mert az mindenkinek életet fog adni, beleértve azokat is, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Jézusotok

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer