Jelenlegi hely

Az Én időm, mely összefonódik Atyám Isteni akaratával, szinte elérkezett hozzátok

Nyomtatóbarát változat

2013. január 21. hétfő, 15:50

Drága, szeretett leányom, az Én időm a földön úgy tűnt, mintha a keresztre feszítésemkor véget ért volna, de ez csak a kezdet volt.

Az Én időm, mely összefonódik Atyám Isteni akaratával, szinte elérkezett hozzátok, és végül még egyszer eljövök, hogy Szentséges Szívembe zárjam az emberiséget.

Sok minden megvalósult, de nemcsak általatok, drága szeretett tanítványaim, hanem egyházam hite által is, mivel az bátran szembeszáll földi Testem világi kormányok által történő üldöztetésével.

Mennyire szeretem hűséges Követőimet! Mennyi vigaszt hoznak Nekem a határozott és állhatatos hűségük által. A Szentlélek (munkálkodása) feltartóztatatlan ebben az időben, és mint egy háló, az emberiség fölé lett vetve a gonosz szellem ellenszereként, mely jelen van az emberek szívében.

Ha a démonokat ti úgy látnátok, hűséges Követőim, mint ahogyan azokat Én látom, amint a Földön kóborolva otthont keresnek maguknak, akkor meghalnátok a félelemtől. Ők menedéket keresnek az emberi lélekben és az otthonokban, ahol az emberek laknak. Azok a lelkek, akik nem szeretnek Engem, akik elutasítják Istent, és a Sátán által terjesztett hamis tanításokat követik, beleértve a new age szervezeteket – melyek vallási és spirituális szervezeteknek adják ki magukat –, megnyílnak e gonosz lelkek előtt. Sokan megsértődnének ezen lelkek közül, ha megmondanák nekik, hogy ők az ilyen gonosz szellemek hordozói. Azonban ezt nem hinnék el, még akkor sem, ha aggodalmuk mély érzelmeit mutatnák.

Ezek a gonosz lelkek - és sok van belőlük – megmutatják magukat Nekem, bár ahol vannak, befészkelik magukat a sötétségbe Előlem. Látom őket, amint gúnyosan vigyorognak, és aljas szájukkal Rám köpnek. Amikor Isten gyermekeiben jelen vannak, akkor ők azt a személyt - akibe beléptek – átalakítják, bár kezdetben csak lassan. Idővel ezek a szegény lelkek trágárságokat fognak köpködni Istenre és az általa lefektetett Törvényekre. Ezek elősegítik a gonosz cselekedetek minden fajtáját, és elindulnak, hogy széles körben csábítsanak el más lelkeket is, hogy azok bűnt kövessenek el. Miközben megnövelik az általuk okozott fertőzés sebességét, a Szentlélek, aki jelen van Követőim szívében, egy erőteljes csatába fog kezdeni, hogy segítsen e gonosz kiirtásában. Ezért olyan fontos az ima.

Imáitok, melyek az Istent sértő gonosz törvények terjedésének megállítására vannak felajánlva, meghallgatásra találnak, és cselekedet követi azokat.

Kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 87. imáját, hogy megvédjétek nemzeteteket a gonosztól, és hogy az üldöztetés gonosz cselekedetét enyhíteni lehessen.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer