Jelenlegi hely

Az Én szegény Szent Helytartómat, XVI. Benedek Pápát, el fogják űzni Róma Szentszékéből

Nyomtatóbarát változat

2012. február 11., szombat, 11:30

Drága, szeretett leányom, a háborúk mindenhol egyre csak fokozódnak, és hamarosan Atyám Keze be fog avatkozni, hogy véget vessen ennek a gonoszságnak.

Ne féljetek, mert az emberiség megmentésére készült terv befejeződött, és már nem fog sokáig tartani, amíg Nagy Irgalmasságomban nem részesítek mindenkit közületek.  

Soha ne féljetek az Antikrisztus munkálkodásaitól, amikor ti, kedves gyermekeim, imáitok által olyan hatalommal rendelkeztek, hogy meggyengíthetitek a világot szorító markolását.

Nemsokára más világvezetőket is meg fognak ölni, és az Én szegény Helytartómat, XVI. Benedek Pápát, el fogják űzni Róma Szentszékéből.

Tavaly, leányom, beszéltem neked a Vatikán folyosóin történő cselszövésről.

Már 2011. március 17- én kigondolták azt a tervet, amely az Én Szent Helytartóm elpusztítására irányul; és ez a terv valóra fog válni, mivel meg volt jövendölve.

Terjesszétek Szent Szavamat a világ minden sarkában, és intézkedjetek, hogy sor kerüljön Üzeneteim nyomtatott változatára, hogy a lehető legtöbb országban elterjedjen.

Te vezetve leszel, tehát a legjobbat kell tenned. Imád által kérj Engem, hogy küldjek neked segítséget, és ez meg fog történni.

 

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer