Jelenlegi hely

Az Igazság Könyve most kerül kinyilvánításra számodra, a végidők hetedik hírnöke számára

Nyomtatóbarát változat

2012. március 5., hétfő, 3:30

Drága, szeretett leányom, ma azért jövök, hogy megvigasztaljalak a gyötrelem ezen időszakában, amikor minden oldalról támadnak téged.

Tudnod kell, hogy János evangélista lepecsételetlen könyvet kapott – az Igazság Könyvét – a világ számára, hogy azt most, ezekben az időkben hallják meg.

Ez a könyv, amit ő megkapott, nem volt lepecsételve, a pecsétek nyitva voltak. Azután lezárták a pecséteket, és nem lehetett felfedni a végidőkig.

Ez az idő most jött el számodra, hogy felnyisd az Igazság Könyvét, és kinyilvánítsd Isten minden gyermekének a tartalmát, hogy felkészíthessék a lelküket az örök életre.   

Az Igazság Könyve most kerül kinyilvánításra számodra, a végidők hetedik prófétájának.

Hangod csengése által az igazság végre ki lesz nyilvánítva, és a Jelenések Könyvében lévő titkok bemutatásra kerülnek egy hitetlen világ számára.  

De nem sokáig. A hitehagyás ellenére - amely nemcsak a hívőket érinti, hanem a felszentelt szolgákat is az Egyházon belül - a nagy gyónás ideje közel van.

Amint ez megtörténik, nagy megtérésekre kerül sor világszerte.  

Akkor majd éhezni fognak a lepecsételetlen könyvben lévő Igazságra, amely ennek a világnak lett megígérve, a végidőkre.

Te az a hírnök vagy, aki nemcsak azt a feladatot kapta, hogy a világot felkészítse a lelkek megmentésére, hanem hogy bejelentse az Én uralkodásomat is.  

 

Szeretett Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer