Jelenlegi hely

Az Ítélet Napján meg fogjátok végre érteni Isten Hatalmát

Nyomtatóbarát változat

2013. december 20. péntek, 23:16

Drága, szeretett leányom, az Én parancsom lesz az, melynek hatására a Sátán és démonai visszakozni fognak. Minden hatalmuk ellenére ők semmik Előttem, az Emberfia, Jézus Krisztus előtt. Mert az emberi nemhez intézett minden Alázatom, Áldozatom és Kérésem ellenére sohasem szabad Istenségemet alábecsülni. Hatalmamat nem szabad soha félreérteni, mert Én Mindenható Vagyok, és Királyságom örökké fenn fog állni akár az emberrel, vagy nélküle, akinek szabad akarata van, és ezért választhat, hogy követ-e Engem, vagy sem.

Bár az emberiség gyengesége – melyet a bűn okozott – sebezhetővé tesz minden embert a Sátán kísértésével szemben, nektek sohasem szabad azt gondolnotok, hogy minden hatalom az ő birtokában van, mert nincs az ő birtokában. Minden démon, beleértve mesterüket, a fenevadat is, Parancsomra a Lábaim elé fognak hullni. Nem tudjátok ezt? Mert csak Egyetlenegy létezik, aki azzal az Istenséggel rendelkezik, hogy mindent a Lába alá vessen*, és az Én Vagyok, Jézus Krisztus.

Isten kegyének elnyerése érdekében mindenkinek Hozzám kell jönnie. Szeretlek benneteket. Magamhoz vonzlak titeket. Védelmezlek benneteket. Megalázkodom előttetek. Mielőtt meghaltam volna, megengedtem, hogy értetek a földön, a sárban vonszoljanak Engem. Hamarosan szembe kell néznetek Velem. Az Ítélet Napján meg fogjátok végre érteni Isten Hatalmát, és akkor tudni fogjátok, hogy milyen érzés szemtől szembe állni az Én Isteni Fényemmel. Az Én Fényem annyira erőteljes, hogy csak a tiszta és alázatos lelkek fogják tudni elviselni. Sokakat közületek a Földre fog kényszeríteni, miközben az arcotokat el fogjátok takarni Előlem. Közületek csak nagyon kevesen alkalmasak arra, hogy megálljanak Előttem, és mégis Magamhoz foglak húzni benneteket, mígnem úgy álltok majd ott, ahogyan kell: Irántam való teljes önátadásban és engedelmességben. Azon a napon a szabad akaratotok véget ér.

Jézusotok

 

*(lásd. Zsolt. 8,7)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer