Jelenlegi hely

Az Ő nagy büntetését, melynek nagysága eddig még sohasem volt tapasztalható a világban, csökkenteni lehet

Nyomtatóbarát változat

2012. október 29. 15:30

Drága, szeretett leányom, amint azt már mondtam neked, a változás folyamata megkezdődött, mivel Atyám keze most büntetésként sújt le, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem más országokban is.

Mindezek az ökológiai megrázkódtatások folytatódni fognak mindenhol, egészen addig, amíg az emberiség meg nem tisztult.

Nektek imádkoznotok kell, hogy azok a lelkek, akik Istent elutasítják, megmenekülhessenek a Pokol tűzétől mások nagylelkű imái által.

Ezek a jelek azért vannak, hogy megmutassák az emberiségnek, hogy az idők valóban megváltoztak. Semmi sem fog és nem is tud ugyanaz maradni, egészen addig, amíg a Föld meg nem tisztul, hogy lehetővé tegye Második Eljövetelem megtörténését.

Ebben a pillanatban, miközben a bűn burjánzik a Földön, az nem méltó a Messiás fogadására.

Ezek a végidők jelei, követőim, és nektek fel kell készítenetek a lelketeket.

Hamarosan kevesen lesznek olyanok, beleértve a kőszívű ateistákat is, akik az Atya Kezét szándékosan figyelmen kívül fogják hagyni.

Azonban nagy büntetését, melynek nagysága eddig még sohasem volt tapasztalható a világban, csökkenteni és enyhíteni lehet imáitok által.

Mindazonáltal ezek a büntetések addig fognak folytatódni, amíg az emberiség el nem fogadja az Igazságot.

Az Úr napja, a Második Eljövetel napja egyre közeledik, bár előbb még sok eseménynek kell megtörténnie.

Ez egy nehéz időszak lesz Isten minden gyermeke számára, beleértve az erős hitűeket is. Mégis sokan, akik szeretettel és hűséggel vannak Irántam, Jézusuk iránt, békességben lesznek, mert tudják, hogy eljövök, hogy elvigyem őket Új Paradicsomomba.

Nektek törekednetek kell az Új Királyság jólétére, és vágyódnotok kell erre a nagy Ajándékra.

Legyetek erősek, és bízzatok Bennem. Nektek meg kell értenetek, hogy Atyámnak meg kell büntetnie azokat, akik szörnyű tetteket terveznek. Ő megígérte, hogy véget vet tevékenységeiknek, és elsöpri őket.

A jelek a Föld minden sarkában láthatóak lesznek annak biztosítására, hogy az emberiségnek ne legyen kétsége afelől, hogy kinek a hatalma erőteljes.

Csak Isten parancsainak van ilyen hatalma. Minden más hatalom rövid életű lesz. Isten hatalma mindenható, és senki sem fogja legyőzni soha a minden látható és láthatatlan dolog Teremtőjét.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer