Jelenlegi hely

Az a terve, hogy a megtévesztés hálójába csalja a lelkeket azáltal, hogy rángatja a szívüket

Nyomtatóbarát változat

2013-07-19 20:54

Drága, szeretett leányom, Maradék Hadseregemről szeretnék beszámolni nektek. Jelenleg a Maradék Hadsereg növekszik szerte az egész világon. Sokan, akik nem ismerik ezeket az Üzeneteket, már gyülekeznek, mivel földi Egyházam magját a szétporladás veszélye fenyegeti.

Sokan ismerik az Igazságot, és látják a Legszentebb Szavam felhígítására tett kísérleteket. Mindazok, akik a Szentlélek Fényét élvezik, fel fogják ismerni a gonosz szellemét, amikor az elárasztja Egyházamat. A gonosz szelleme az alázat látszatába öltözve fog jönni. A terve az, hogy a megtévesztés hálójába csalja a lelkeket azáltal, hogy rángatja a szívüket.

Ne feledjétek, a Sátán terve az, hogy lelkeket raboljon. Aztán tudnotok kell azt is, hogy kik azok a lelkek, akiket elsőként szemel ki magának, hogy behálózza őket. Ő mindig azokat akarja elpusztítani, akik szeretnek Engem. Azokat, akiket már megfertőzött, figyelmen kívül hagyja, mert már elpusztította őket. Soha ne gondoljátok, hogy a gonosz a legnyilvánvalóbb módon fogja megmutatni önmagát. Ez a gonosz szellem az alázat, a szelídség és a gondoskodó magatartás által fogja elcsábítani a lelkeket, mert hogyan is lehetne másképpen meggyőzni a jó lelkeket, hogy elfogadják a hazugságokat?

Én vagyok az emberiség Megváltója, és most azért avatkozom be, hogy elhozzam az Igazságot nektek. Semmi sem fog megállítani Engem abban, hogy megmentsem a világot a pusztulástól, de minden gonosz tettet el fognak követni e Küldetés ellen. Miközben ti, szeretett Követőim, haladtok előre, azok, akik azt hiszik, hogy Isten Szavát káromoljátok, visszafelé fognak húzni benneteket. Aztán, amikor csendben félrehúzódtok és nem estek bele a démonok csapdáiba, amelyeket azért fognak felállítani, hogy elbátortalanítsanak benneteket Szavam megvédését illetően, ki fognak gúnyolni titeket.

Azok a Kegyelmek, amelyek Maradék Hadseregemnek adatnak, alig észrevehetőek, de erőteljesek lesznek, és az Üdvösség Anyja segítségével letaglózzák a fenevadat és annak seregét.

A lelkekért folytatott harc nem lesz kellemes, ez legyen világos mindenki számára, ellenben Isten ellenségeinek igazi arca, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, a maga idejében olyannak fog megmutatkozni, mint amilyen az valójában.

Sajnálatos módon sokan vakok lesznek az Igazságra, és addigra már olyan sátáni rituálékon fognak részt venni, amelyekről nem fogják tudni, hogy valóban azok, mivel annyira gondosan lesznek álcázva.

A Hangom üvölteni és üvölteni fog köztetek, mert Én sohasem fogom félbeszakítani azon Tervemet, hogy Örök Életet hozzak nektek. Nincs olyan emberi érvelés, mely arra a következtetésre vezetne, hogy elítélje ezen Üzeneteken keresztül adott Szent Szavamat, ami meggyengíthetné Isten Hatalmát.

Az Irántam való gyűlöletetek növekedni fog, és a harag, mely elárasztja a lelketeket, a Sátántól jön, de ti azt fogjátok hinni, hogy Istentől származik. Hogyan lehettek ilyen vakok? Milyen rothadás gennyesedett el bennetek, mely miatt megpróbáltok másoknak ártani? Imádkozzatok, nehogy elidegenítsétek Tőlem felebarátaitokat. Imádkozzatok, hogy megtaláljátok az Igazságot, mielőtt még a gonosz birtokba venné a lelketeket. Ő nagyon erőteljes, és azok, akiknek a büszkeség miatt meggyengült a lelkük, engedelmes és szolgálatkész „edényekké” válnak, amelyekben a Sátán és bukott angyalai fognak székelni.

Ébredjetek fel mindnyájan! Elérkezett az idő az Igazság Könyvének felnyitására. Nektek nemcsak a lapokat kell felnyitnotok, hanem meg kell nyitnotok a szíveteket is.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer