Jelenlegi hely

Az Új Paradicsom: tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségtől, a fizikai haláltól és az öregedéstől

Nyomtatóbarát változat

2012. június 26., kedd, 8:00

Drága, szeretett leányom, az Új Paradicsom most teljesen elkészült, és teljes dicsőségében készen áll Isten valamennyi gyermeke számára a Földön.

Teljes dicsőségében lesz bemutatva, hasonló lesz ahhoz a Paradicsomhoz, amelyet Örök Atyám gyermekei számára teremtett a kezdetek kezdetén.

Mily nagyon énekelnek és örvendeznek az angyalok, mert már nagyon közel van annak az ideje, hogy ez a nagy pompa feltáruljon egy hitetlen világ előtt. 

Én fogom ezt majd bemutatni, amikor az Új Jeruzsálem leszáll a Földre, Második Eljövetelem harsonájakor.

Neked, leányom, röviddel Önmagam megismertetése előtt mondani fogják, hogy hirdesd ezt ki.

Egyedül csak azok lesznek képesek belépni csodálatos kapuin, akik Engem Messiásként fogadnak el.

Minden égi felszólításra sor kerül majd, egészen az utolsó trombitaszóig, hogy eljusson mindazokhoz, akik nagy ajándékomat továbbra is elutasítják.

Ezeknek a szegény lelkeknek már túl késő lesz. Ők túl lesznek már minden segítségen, azt követően, hogy Irgalmasságomat visszadobják az Arcomba, végleges elutasításként.

Most minden, ami számít, azok figyelmeztetése, akik abban a veszélyben vannak, hogy a Sátán javára elveszítik lelküket.

Gyűjtsétek össze őket, Követőim. Óvatosan csalogassátok őket a Nyájamba. Soha ne adjátok fel imáitokat, hogy megmentsétek őket.

Ó, szeretett Követőim, ha láthatnátok az Új Paradicsomot, amint az Ég és a Föld eggyé olvad, akkor térdre hullanátok, és sírnátok az örömtől és a megkönnyebbüléstől.

Azokhoz szólok közületek, akik a végső időktől félnek – amikor a Föld, mint ahogyan ismeritek, meg fog változni -, engedjétek meg Nekem, hogy megkönnyítsem aggodalmaitokat.  

Magatokkal fogjátok vinni családjaitokat, és mindenki tele lesz örömmel, tiszta, tökéletes szeretettel és harmóniával.

Tiszta testté lesztek alakítva, ellenállóképesek lesztek, mentesek a betegségektől, a fizikai haláltól és az öregedéstől.

Mindnyájatoknak saját lakása lesz, körül lesztek véve fűvel, fákkal, hegyekkel, folyókkal, patakokkal és virágokkal, minden dicsőséges szépségében.

Az állatok szelídek lesznek, békében és harmóniában élnek majd Isten valamennyi gyermekével.

Látni fogjátok házasodni gyermekeiteket, hogy gyermekeik lesznek, és mindenki tanúja lesz a családok azon csodájának, hogy az elhunyt családtagok feltámadnak.

Ez a feltámadás semmilyen más örömhöz sem fog hasonlítani.

Egyesülni fogtok azon szeretteitekkel, akik ebben az életben hunytak el és a Mennyországba jutottak.

Összesen tizenkét nemzetetek lesz, mindezeket a tizenkét csillag jelképezi az Édesanyám Szeplőtelen fején lévő koronán, melyeket Én fogok kormányozni apostolaimmal és prófétáimmal együtt.

Ez az Én Királyságom, amelyet Atyám ígért meg, mióta megteremtette a földi Paradicsomot. Bárki, aki ezt elutasítja, elpusztul.

Imádkozzatok, hogy Isten minden gyermekének meglegyen a lelki tisztasága, mely lehetővé teszi számukra hazatérésüket Atyám földi Királyságába, amint az kezdetben volt, most, és ahogyan annak örökre lennie kell egy vég nélküli világban, mindörökkön örökké.

 

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer