Jelenlegi hely

Bárki, aki a másikat vallása miatt gyűlöli, nem igazán szereti Istent.

Nyomtatóbarát változat

2012. szeptember 24. Hétfő @ 15:55

Drága, szeretett leányom, bárki, aki a másikat vallása miatt gyűlöli, nem igazán szereti Istent.

Mennyire undorít Engem, amikor azok képmutatásának vagyok tanúja, akik azt állítják, hogy Isten jámbor követői.

Ezek az emberek azzal fenyegetőznek, hogy megölik azokat, akik nem értenek velük egyet, és meggyilkolják, akik sértegetik isteneiket.

Másokat gyűlölni bűn. Halálos bűnt követtek el, amikor másokat meggyilkoltok, vagy megpróbáljátok mások lelkét megsérteni a vallás nevében.

Nem tudjátok, hogy ha hirtelen halálra ítéltek másokat, mert sértegetik Istent, akkor ti nem vagytok Isten Törvényeinek követői?

Felszólítok minden vallást és hitfelekezetet, akik azt mondják, hogy hisznek Istenben: Ha hisztek Istenben, akkor szeretetet kell mutatnotok mások iránt akkor is, ha gyötörnek és sértegetnek benneteket.

Sok út vezet Atyámhoz, de csak egy Isten van: Az Igaz Isten, a világ Teremtője; és ti csak akkor nyertek bebocsátást az Ő Királyságába, ha szeretitek szomszédjaitokat, beleértve ellenségeiteket is.

Nagyon könnyű gyűlölni másokat, mert a gonosz szellemek minden pillanatban támadják Isten gyermekeit, és kínozzák őket. Mennyire örül a gonosz, amikor egy vallásos embert, aki azt állítja, hogy szereti Istent, gyűlöletre ingerel, és nem gondolja kétszer át, hogy meggyilkolja azokat, akiket ő saját ellenségeinek hisz.

Senki nem fog megmenekülni a büntetéstől, aki másokat meggyilkol. Senki nem jut be az Új Paradicsomba, aki Atyám nevében gyilkolja meg a másikat.

Ha nehéz is, és talán megsebez benneteket, amikor egy ember a hiteteket sértegeti, mégis imádkoznotok kell érte, és soha nem szabad a Parancsolatot elfelejtenetek: „Ne ölj!”

Atyám Parancsolatai nagyon egyszerűek. Egyértelműek. Nem szükséges értelmezni azokat, de jaj, azoknak, akik Atyám Törvényeit megszegik.

 

Jézusotok

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer