Jelenlegi hely

Bárki az emberek közül, aki azt állítja, hogy ő Én vagyok, az hazug; mert Én sohasem fogom más személyként kinyilatkoztatni magam

Nyomtatóbarát változat

2011. július 17, vasárnap; 15:40

Drága, szeretett leányom, ebben az egyik legzavarosabb időszakban, mely rövidesen nyilvánvalóvá válik, nem csak azok lesznek hamisak, akik azt fogják állítani magukról, hogy a Nevemben jöttek, hanem lesznek olyanok is, akik azt állítják majd, hogy ők Engem személyesítenek meg. Gyermekeimnek meg kell érteniük a következőket: először emberként azért jöttem, hogy a bűntől megmentsem gyermekeimet. Ezúttal azért jövök, hogy megítéljem őket. Bár a Nagyfigyelmeztetés alatt sokan szembesülni fognak majd Velem, mégsem fogok az Ítélet napja előtt másodjára eljönni.

Bárki az emberek közül, aki azt állítja majd, hogy ő Én vagyok, az hazug. Az ilyen lelkek - és ezekből sok van, leányom, - nem rossz szándékkal teszik. Őket a csaló nagyon megtévesztette, arról győzte meg őket, hogy nemcsak isteni erővel rendelkeznek, hanem Isten Fia testesült meg bennük. De ez nem a valóság, mert Én sohasem fogom ezen a Földön más ember személyében kinyilatkoztatni magam. Ez sohasem történhet meg. Egyetlen ember sem méltó egy ilyen tiszteletre, ez nem volt előre megjövendölve.

Sokan fognak most fellépni olyanok, akik azt fogják magukról állítani, hogy ők lennének személyesen Jézus Krisztus, az Isten Fia. Ezeknek a szegény lelkeknek a következőket mondom: boruljatok most térdre, és kérjétek Istent, az Atyát, hogy védjen meg benneteket a csalótól. Ő (a csaló) össze akar zavarni benneteket azért, hogy ti, gyermekeim, akik a Földre való visszatérésemet várjátok, ne csak össze legyetek zavarva, hanem el is legyetek keseredve a gúnyolódások miatt, amelyekkel az ateisták fognak benneteket „magasztalni“. Ti nemcsak a Nevemre hoztok szégyent, de akaratlanul is az embereket, a Mindenható Atyaistenbe vetett hitük ellen fordítjátok őket.

Azokat is figyelmeztetni akarom, akik azt állítják, hogy csodákat képesek tenni. Mindazoknak, akik azt állítják, hogy ilyen erővel rendelkeznek, tudniuk kell, hogy az az erő nem Istentől van, mert csak egy Isten létezik, és ilyen dolgokat csak Ő, (Isten) vagy Én, az Ő szeretett Fia tudunk tenni.

Másrészt a sátán szintén rendelkezik erővel. Ő szemfényvesztéseket (illúziókat) képes létrehozni. A sátán képes előidézni csodás gyógyulásokat az úgynevezett hitgyógyítók által, akik erejüket az okkultizmusból nyerik, de ezek csak átmeneti megoldások, amelyek során úgy tűnhet, hogy sikerült elérni a csodákat. A sátán még olyan csodákat is fog tenni, beleértve a látomásokat is, amelyeket sokan az égen fognak látni. Ezek ugyancsak szemfényvesztések és nem Istentől valók.

Gyermekeim, amíg az Irántam való hűségeteket próbáljátok megmutatni, minden nap csábításnak vagytok kitéve a gonosz erők által. Nektek csak Rám és az Örök Atyára kell összpontosítanotok. És ne feledjétek: ezen a földön Én nem ember alakjában vagyok jelen. A Földön, lélek formájában jelen lehetek, de sohasem fogom más ember által kinyilvánítani magam.

Imádkozzatok mindennap vezetésért és a megkülönböztetés kegyelméért, hogy képesek legyetek megkülönböztetni a hazugságot az Igazságtól.

 

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer