Jelenlegi hely

Egyedül csak a közbenjáró imák által menthetők meg a sötétségben lévő lelkek

Nyomtatóbarát változat

2012. április 3., kedd, 8:00

Drága, szeretett leányom, azt akarom, hogy ezt az időszakot - mostantól a Nagyfigyelmeztetésig – követőim megértsék.

Erőteljes imáitokra szükség van azon lelkek megmentése érdekében, akik képtelenek magukon segíteni. Sokan e lelkek közül nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést, ezért fontos, hogy ők, és mindazok, akik a halálos bűn állapotában vannak, üdvözülhessenek az Isteni beavatkozás által.

Most szükség van imáitokra, amelyekkel az ő lelkük üdvösségéért könyörögtök. Ezt részesítsétek előnybe a Nagyhét idején, mert amikor Szent Nevemben kéritek szeretett Atyámat, hogy mentse meg az ilyen bűnösöket, akkor imáitok válaszra találnak.

A Keresztes Imahadjárat 43. imája: Mentsd meg a lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

 „Ó Istenünk, Mindenható Atyánk, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében, és az Ő Kereszthalálára való emlékezés által kérlek, hogy szabadíts meg minket bűneinktől. Könyörgök Hozzád, mentsd meg azokat a lelkeket, akik nem képesek önmagukat megmenteni, és akik lehet, hogy halálos bűnben fognak meghalni a Nagyfigyelmeztetés alatt. Szeretett Fiad engesztelő szenvedése által bocsáss meg azoknak, akik képtelenek a Megváltást keresni, mert nem fognak elég sokáig élni ahhoz, hogy kérhessék Jézus, a te Fiad Irgalmát, hogy szabadítsa meg őket bűneiktől. Ámen.”

Imádkozzatok minden bűnösért. Legfőbb vágyam, hogy megmentsem az egész emberiséget. Egyedül csak a közbenjáró imák által menthetők meg a sötétségben lévő lelkek.

 

Szeretett Jézus Krisztusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer