Jelenlegi hely

Egyházamnak egy bizonyos töredéke most közös erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy elhallgattasson téged

Nyomtatóbarát változat

2012. március 13., 6:30

Drága, szeretett leányom, végre ma megértetted, hogy Egyházam bizonyos tagjai nemcsak, hogy nagyon ellenzik, de vissza is utasítják legszentebb Szavamat.

Azok, akik nem képesek arra, hogy lábaim elé vessék magukat, és irgalomért könyörögjenek, azt hirdetik magukról, hogy képesek megítélni szent Szavamat, amelyek a lelkek megmentése érdekében az emberiségnek adatnak.

Én olyan Isten vagyok, aki telve van irgalommal és azzal a vággyal, hogy minden gyermekét megmentse; és Én lassan gerjedek haragra.

Ma próbára volt téve a türelmem, amikor egy újabb támadást tettek arra, hogy aláássák ezeket az üzeneteket, ebben az esetben egy férfi, aki azt állította, hogy az Én nevemben beszél.

Leányom, neked a mai naptól kezdve senkivel sem szabad foglalkoznod, aki ilyesmit képvisel, anélkül, hogy előbb engedélyt ne kértél volna tőlem.

Jelenleg Egyházamnak egy bizonyos töredéke közös erőfeszítéseket tesz azért, hogy elhallgattasson téged.

Gyermekeim, ezek azok az idők, amikor a leglelkesebb követőim hite – beleértve Egyházam tagjait is – oly módon lesz próbára téve, amire még nem volt példa Keresztre feszítésem óta.

Amilyen gonoszul Velem bántak annak idején, amikor először jöttem, és ítéltek halálra Engem, mert meg mertem mondani az igazságot, ugyanolyan bánásmódot szabnak ki prófétáimra is, Második Eljövetelemig.

Ők gúny és nevetség tárgyává válnak, és bolondnak nézik őket, amikor Szavaimat terjesztik.

Őket azok fogják eretnekséggel vádolni, akik tanításaimat hirdetik, de akik most mégsem ismerik fel a világnak adott Szavamat.

Féljenek közületek mindazok, akik megkísérlik eltorlaszolni azt az utat, amelyet most lefektetek előttetek az emberiség megmentése érdekében.

Ti meg lesztek büntetve.

Nektek felelnetek kell majd Előttem azért az igazságtalanságért, amellyel fájdalmat okoztok azoknak, akiket azért küldtek, hogy ezekben a végidőkben Isten Szavát kinyilatkoztassák.

Amikor a prófétákat elutasítjátok, akkor Isten Szavát utasítjátok el.

Arroganciátok megvakít benneteket az igazságra, és ezért nincs jogotok ahhoz, hogy Engem képviseljetek.

Ti nagyon megbántotok Engem, és Szent Szavam visszautasítása mélyen megsebez Engem.

Sírok az Engem érő kegyetlen visszautasítás miatt, miközben ti ugyanakkor tanításaim igazságainak felhígított változatát prédikáljátok.

Nektek most időt kell szentelnetek az Eukarisztia imádására, mielőtt még Velem kommunikálnátok, hogy lehetővé tegyétek Számomra azt, hogy a megkülönböztetés ösvényén tudjalak benneteket vezetni.

Vizsgáljátok meg annak okát, hogy miért utasítjátok el Szent Szavamat.

Talán ez azért van, mert nem akarjátok meghallani a hitszakadás igazságát, amely markában tartja a Katolikus Egyházat?

Vagy pedig azért, mert nem fogadjátok el, hogy a csaló megfertőzte az Egyházat?

Nem értitek, hogy mindez már meg volt jövendölve?

Nektek olyan módon kell imádkoznotok, hogy meglássátok az igazságot, és Hozzám kell jönnötök vezetésért, még mielőtt túl késő lenne.

 

Jézusotok,
Az emberiség Megváltója

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer