Jelenlegi hely

Elküldtem most prófétáimat a világba

Nyomtatóbarát változat

2011. szeptember 25., vasárnap, 11:45

Drága, szeretett leányom, az, hogy hogyan lehet meggyőzni a fiatalokat, és azokat, akik egy tevékeny, értelmetlen életstílusba bonyolódnak, egy olyan kihívás, amelyet megmagyarázok neked.

Az a te feladatod, hogy meggyőzzél egy fiatal, modern társadalmat Létezésem Igazságáról, minden kommunikációs eszköz felhasználásával, melyek rendelkezésre állnak. Megígérem, hogy mindazok a fiatal gyermekek, akiknek az Igazság ilyen eszközök által adatik meg, érezni fogják Jelenlétemet, amint olvassák az Üzeneteimet. Leányom, most terjeszd Üzeneteimet a világ minden sarkában, és térítsd meg gyermekeimet. Erre a szerepre lettél kiválasztva. Azáltal, hogy Üzeneteimet vírusként terjeszted, egyre több embert lehet elérni. Használd az internetet és a médiát. Azok a követőim, akik részt vesznek, idővel mindenhol terjeszteni fogják az Igazságot.

Ez a Küldetés csak most kezdődött. Az alapokat már lerakták. Most, Atyám pontos időzítésének megfelelően, a világ fel fog figyelni ezekre az Isteni Üzenetekre.

Megígértem, hogy vissza fogok jönni. Az út kiegyengetésére most a világba küldtem prófétáimat, beleértve téged is, leányom. Sokan most válaszolnak hívásomra, a világ minden országában, habár a hangjuk még gyenge. Idővel őket is meg fogják hallgatni, és ők is hirdetni fogják Dicsőségemet, visszatérésemet híresztelve.

Még Egy kevés idő van még addig, amíg ez a Dicsőséges visszatérés bekövetkezik. Addig is készítsétek fel gyermekeimet. A Nagyfigyelmeztetés milliókat fog megtéríteni, de ez még csak a kezdet. Az ezt követő időszakban a lelkeknek táplálékot kell és muszáj adni, biztosítva megfelelő felkészülésüket, hogy alkalmasak lehessenek arra, hogy belépjenek Atyám Új Paradicsomába a Földön.

Sokat kell elviselnetek, gyermekeim, de oly sok jó vár rátok, ha megkapjátok a lehetőséget a belépésre, az Új Béke csodálatos Korszakába, mely az örömé és a boldogságé lesz a Földön. Most a lényeg a kitartás. Bátorságot és kitartást azok fognak kapni, akik a Szentlelket hívják segítségül. Aztán ti, hadseregem, azok lelkét fogjátok felemelni, akik a Hozzám vezető úton eltévednek. Ezen lelkek közül egyet se engedjetek letérni az útról, hogy el ne vesszenek a vadonban. Imádkozzatok értük. Szeretettel és megértéssel legyetek irántuk. Soha ne mondjátok nekik, hogy elkárhoztak, és soha ne okoljátok őket a bűneikért, mert ez Szememben súlyos sértésnek számít. Helyette legyetek határozottak, de kedvesen. Csak az Igazságot mondjátok nekik. A többi már rajtuk múlik.

Gyermekeim, ti nem tudtok megnyerni minden lelket. Ti csak a tőletek telhető legjobbat tehetitek.

 

Szeretett Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer