Jelenlegi hely

Én egy Irgalmas Istenként jövök. Nem azért jövök, hogy félelmet keltsek bennetek, mert Én valóban szeretlek mindnyájatokat

Nyomtatóbarát változat

2013. november 18. hétfő, 20:10

Drága, szeretett leányom, mindenkinek fel kell készülnie, hogy alkalmasak legyenek Elém járulni, mert Én úgy fogok jönni, mint tolvaj az éjszakában, és sokan nem fogják tudni, hogy mi is történik. Ezért fontos, hogy most mindegyikőtök meggyónjon (megvallja bűneit) Nekem.

Legszentebb Szavam Igazsága elferdített verzióként lesz hirdetve, amelyet ellenségeim cserélnek fel, akik merészek lesznek azon törekvéseikben, hogy becsapjanak benneteket. Most itt az ideje, hogy a saját lelketekre összpontosítsatok és annak állapotára. Annak az embernek, aki nem hisz Bennem, a következőt mondom: Amikor eléd fogok jönni, meg fogsz könnyebbülni attól, ha tudod Ki Vagyok? Velem fogsz jönni? El foglak vinni téged, és le fogom törölni könnyeidet és egy dicsőséges életet fogsz élni, mihelyt meggyónsz (bevallod bűneidet) Nekem, és megkérsz, hogy Irgalmasságomba vigyelek téged.

Annak, aki hisz Bennem a következőt mondom: Képes leszel szégyen nélkül megállni Előttem? Vajon azzal a tudattal fogsz Elém állni, hogy mindazt, amit tanítottam neked tiszta szívvel tetted? Mindegy. Amikor azt mondod Nekem: „Jézus, bocsáss meg nekem, követni akarlak Téged”, akkor meg leszel mentve.

Annak mondom, aki hisz Bennem, de azt gondolja, hogy ő példamutató és nincs szüksége gyónásra: te is alkalmas vagy arra, hogy Elém járulj? Amikor a lelked állapotát megmutatom majd neked, vitatkozni fogsz Velem, és azt fogod mondani, hogy alkalmas vagy arra, hogy megállj Színem előtt, holott nem vagy az? Ha nem tudjátok elfogadni Irgalmasságom Ajándékát, és nem fogjátok beismerni rossz cselekedeteiteket, akkor távol maradtok Tőlem, és Én haladékként csupán egyetlen esélyt fogok még adni nektek.

Az egész emberiségnek mondom: Arra kérlek benneteket, hogy mindenekelőtt a lelketeket készítsétek fel. Nektek rendbe kell hoznotok lelketek minden részét, mielőtt készen állnátok arra, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt tökéletesen megálljatok Jelenlétemben. Ha nem teszitek meg, akkor egy fájdalmas megtisztulást kell elviselnetek, és a Tisztítótüzeteket a Földön kell elszenvednetek még mielőtt Második Eljövetelem Napja felvirradna. Arra buzdítalak benneteket, hogy mondjátok a Keresztes Imahadjárat eme imáját; mindenki a saját lelkéért és szeretteitekért:

A Keresztes Imahadjárat 127. imája: A saját lelkem és szeretteim lelkének megmentéséért

Ó, Jézus, készíts fel engem, hogy szégyen nélkül jöhessek Színed elé. Segíts nekem és szeretteimnek (itt nevezd meg őket), hogy készek legyünk megvallani minden rossz cselekedetünket; hogy beismerjük hiányosságainkat; minden bűnért bocsánatot kérjünk; szeretetet mutassunk azok iránt, akiket megsértettünk; könyörögjünk az üdvösség Irgalmáért. Hogy megalázzuk magunkat Színed előtt, és így a Nagy Megvilágosodás Napján a lelkem és a (nevezd meg a személyeket) lelke is megtisztuljon, és hogy eláraszd lelkemet Isteni Irgalmasságoddal. Ámen.

Most itt az ideje annak, hogy visszaemlékezzetek mindarra, amit tanítottam nektek. Most elérkezett az idő, hogy tanulmányozzátok a Tízparancsolatot, és megkérdezzétek magatokat, hogy valóban a szerint éltétek-e az életeteket.

Legyetek őszinték önmagatokhoz, mert ha nem, úgy is meg lesz nektek mutatva, hogy életetek során hogyan bántottatok meg Engem. Engedjétek, hogy vigaszt nyújtsak nektek.

Én egy Irgalmas Istenként jövök. Nem azért jövök, hogy félelmet keltsek bennetek, mert Én valóban szeretlek mindnyájatokat, de Türelmemnek határa van. Csak azokat lehet Isteni Irgalmamba burkolni, akik beismerik bűneik súlyos mivoltát, amelyeket Isten ellen elkövettek. Azoknak, akik elutasítanak Engem, kevés idejük lesz önmaguk megváltására, mivel Én el fogom választani a juhokat a kosoktól. Az egyik rész Velem fog jönni, a másik rész hátra marad, és aztán az Új Kezdet tudomására lesz hozva minden teremtménynek. Csak azoknak adatik meg az Örök Élet, akik szeretnek Engem.

Most vegyétek figyelembe Felhívásomat, melyet Én azért teszek, hogy biztosítsam, hogy közületek a lehető legtöbben jól fel legyenek készülve a Nagyfigyelmeztetés Napja előtt.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer