Jelenlegi hely

Én tizenkét egyszerű embert választottam, akik szegény halászok voltak, tanulatlanok, és járatlanok a Szentírás ismeretében

Nyomtatóbarát változat

2013. szeptember 1. vasárnap, 11:08

Drága, szeretett leányom, amikor a Földön jártam és beléptem Isten Templomaiba, hogy kinyilatkoztassam az Igazságot, először türelemmel kezeltek Engem. Sok pap csodálkozott a tudásomon, és csodálkoztak Rajtam, az ács alázatos Fián. Így ők figyelmesen hallgattak (Engem), mivel Én többet magyaráztam, mint amire ők számítottak, úgy, ahogyan az le van fektetve Atyám Könyvében.

Én már tizenkét éves korom óta tudtam, hogy mi a Küldetésem, és azt lassan kezdtem el, nem tártam fel túl sokat a megfelelő idő előtt. Tudtam, hogy fel kell készítenem a világot a Messiás Eljövetelére. Azt is tudtam, hogy Atyám Egyháza a Földön rövid időn belül meg fog tagadni Engem, és azt fogja mondani, hogy Én egy szélhámos vagyok.  

Én tizenkét egyszerű embert választottam, akik szegény halászok voltak, tanulatlanok, és járatlanok a Szentírás ismeretében. Miért tettem ezt? Tudtam, hogy azt a tudást, amit Én nekik át fogok adni, úgy fogadják majd el, mint ami az valójában. Mivel ők hiányával voltak minden alaposabb szentírási ismeretnek, ezért ők nem tudták összehasonlítani Tanításaimat a Bibliával, és gondosan vizsgálgatva, nevetségessé sem tudták volna tenni azt. Ez azt jelentette volna, hogy többen közülük nem lettek volna elég elszántak az Igazság terjesztésére. Az Egyház magas beosztottjai kigúnyolták őket, azt hangoztatván, hogy tudatlan emberek lévén nem méltók arra, hogy Isten választottjai legyenek Szent Szavának terjesztésére. Bizonyára, a lelki dolgokban való képzettségüknek köszönhetően és Isten Egyházában való beosztásaiknak megfelelően, Isten csakis Egyházát választaná, hogy az Igaz Igét meghirdessék. Nem értették meg, hogy Isten ily módon csak az alázatosakat és a tudatlanokat választja, mert ők nem vitatkoznak. Ők nem provokálnak, és nem félnek az elutasítástól, mert nem tudnak többet. Ne feledjétek, Isten nem azokat választja, akik mások előtt felmagasztalják magukat. Ez sohasem lehetséges.

Ezért gyűlölnek téged, leányom, Egyházamban a Földön. Ezért tépik szét Üzeneteimet és gúnyolják azokat. Ezért gúnyolnak téged, mert nem tartanak méltónak Szent Szavam terjesztésére. Mennyire megbántanak Engem. A gyűlöletet, amit látni fogsz, főként a Katolikus Egyház fogja ellened szítani. Ők soha nem fogják elfogadni egy olyan próféta küldését, aki nem ismeri a Legszentebb Bibliát vagy Tanításaimat.  Azt fogják mondani, hogy te eretnekséget terjesztesz. Azért mondják ezt, mert már annyira eltávolodtak Tanításaimtól, hogy a saját hazugságaikat kezdték hinni. Tudnotok kell, hogy Prófétám a végidőkre már elküldetett, és lehetetlen, hogy ne lenne kiválasztott, mert ezt a Küldetést Atyám hozta létre, Aki csakis az Övéit küldi.

Figyelmeztetem azokat, akik azáltal gúnyolnak Engem, hogy jelentéktelennek tartják ezeket az Üzeneteket – Szent Szavamat: nektek most rögtön Hozzám kell jönnötök Szentségimádást tartván, minden egyes nap, amíg meg nem halljátok a Hangomat. Csak akkor emelhetlek fel benneteket, és mutathatom meg nektek, hogy mit várok el tőletek Isten szolgálatában, ebben a kritikus időben.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer