Jelenlegi hely

Ez az utolsó csata. Helytartóm elesett. Egyházam el fog esni, de hamarosan ismét felemelkedik.

Nyomtatóbarát változat

2013. február 14. csütörtök 18:00

Drága, szeretett leányom, a csata Atyám Királysága és a Sátán birodalma között végre utolsó szakaszába lépett.  

Mennyire ostobává teszi a gonosz Isten gyermekeit, beleértve azokat is, akik Tanításaim Igazságát követik. Semmi sem az, aminek látszik. A szabadkőművesség hatalma megnövekedett, és ők nemcsak a politika világát lepik el, de az Isten Házát, az Ő Testét is a Földön.

A Katolikus Egyház sokkal megvetettebb, mint bármely más Egyház a Földön, amely Szent Szavamat hirdeti.

Ez azért van, mert azt (a Katolikus Egyházat) Én vezettem, és amely betartotta az emberiségnek adott Utasításaimat azóta, hogy kijelentettem: Péter apostolomnak kell megalapítania Egyházamat a Földön.

Földi Egyházam a gonosz célpontja lett, aki évszázadokon át megosztotta Egyházamat és megostorozta mindazokat, akik Legszentebb Szentségeimhez járultak.

A gonosz egyetlen alkalommal sem hagyott alább Egyházam üldözésének tervével. Ő, a csaló, alattomos módon, álnokul, arrogánsan, kérkedően és teljes elbizakodottsággal azt hiszi, hogy hatalma mindenható. Ő mindig azokat célozza meg, akiknek az a felelősség adatott, hogy Isten gyermekeit az örök életre vezessék.

Katolikus Egyházam már egy bizonyos ideje rettenetesen szenved a Sátán kezétől. Ők egyetlen egy alkalommal sem tudták békében teljesíteni szent kötelességeiket Velem szemben.

Aztán ő, a gonosz, hogy még több kár okozását biztosítsa, elküldte saját szolgáit, hogy elvegyüljenek felszentelt szolgáim közé.

Ekkor történt, hogy a gonosz förtelem belépett Egyházamba.

Amikor azok, akik a lelkek táplálására voltak kijelölve, bűnt követtek el, Én voltam az, Jézus Krisztus, Akit megvádoltak és a vádlottak padjára ültettek.

Minden megtévesztés közül a legnagyobb az volt, amikor a gonosz arról győzte meg az embert, hogy Én voltam az, Jézus, a Katolikus Egyház feje, Aki becsapta az emberiséget.

Az emberiség bűnnel született. Az ember vétkezni fog egészen Második Eljövetelem idejéig. Engem, mint a világ Megváltóját félredobni az ember bűne miatt, beleértve azokat is, akik a félrevezetett lelkekért felelősek, a ti bukásotok lesz.

Az Igazság helyett a fenevad hazugsága lesz megengedve nektek, hogy romlottá tegye a szíveteket. Ti most Egyházamban a gonosz ellenőrzése alatt vagytok, és sokan fognak a hazugságok csapdájába esni, melyet mint Igazságot fognak most nektek bemutatni.

Tanításaim Igazságát hamarosan jelentéktelennek és hamisnak fogják bejelenteni. Atyám Haragja, Egyházam fertőzöttsége miatt a Földön, hamarosan érezhető lesz szolgái között Egyházamban, Rómában. Ez az utolsó csata. Helytartóm elesett. Egyházam el fog esni, de hamarosan ismét felemelkedik.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer