Jelenlegi hely

Ez a jel, mely nem tévesztendő össze a Fenevad Bélyegével, az Egy Világvallást fogja jelképezni

Nyomtatóbarát változat

2013. április 17. szerda 20:00

Drága, szeretett leányom, Szívem hevesen ver, mivel Én azt a nyomorúságot és szenvedést fogom elszenvedni, amelyet az egész emberiségnek is el kell szenvednie. Ezt nem az Én Kezem fogja okozni, hanem a sátán átka, mivel szelleme kóborol és felfalja az útjában levő lelkeket. Annyira gyanútlanok (az emberek) a gonosz befolyását illetően, hogy szenvedésükért minden mást fognak hibáztatni. Nehézségükért másokat okolnak, és nem értik, hogy az Istenbe vetett hit hiánya hozta létre ezt a rombolást az életükben.

Mialatt a gonoszlélek a markában tartja az emberiséget, Isten Fénye egy bizonyos módon össze fog ütközni vele, melyet számos dolog is bizonyítani fog.

A viharok növekedni fognak, és nagyon sok országban zavargások lesznek érezhetők. Nyugtalanság lesz látható a nemzetekben, amint a kormányok hatalma elveszi azon emberek szabadságát, akik fölött uralkodnak. Aztán az Egyházak, beleértve mindazokat, akik szeretik Istent, a Szentháromságot, elkezdik szolgáltatásaik megszüntetését, és bezárják ajtóikat.

Számos olyan templomot lehet majd látni a nyugati országban, amelyek be lesznek zárva. Hamarosan a kommunizmus védjegye lesz látható egy különleges jel formájában, amelyet a nyitva maradt templomokban, médiában, ruházati cikkeken és filmekben lehet majd látni, és a magas beosztásokban levők is büszkén fogják viselni. Ez, mint egy tiszteletbeli jelvény lesz látható, és a hierarchia tagjai minden főbb egyházban és vallási felekezetben büszkélkedni fognak vele. Látni fogjátok ezt a jelképet nyilvános helyeken, az oltárokon, a repülőtereken és az egyházak vezetői által viselt öltözéken.

Ez a jel, mely nem tévesztendő össze a Fenevad Bélyegével, az Egy Világvallást fogja jelképezni. Azok, akik ezért felelősek, többé már nem fognak félni attól, hogy a jelet viseljék, mely az ellenőrzés és a fenevad iránti hűség jelképe lesz.

Az a nap, amelyen a napi Szentmiseáldozatnak beszüntetik azt a formáját, ahogyan azt az Én Szent Nevemben kell bemutatni, egyben az a nap is lesz, amikor ez a jelkép megjelenik az oltárokon és a világ minden tabernákuluma előtt.

Imádkozzatok, szeretett követőim, hogy vigaszt találjatok azon felszentelt szolgáimnál, akik hűségesek maradnak Hozzám, mert nektek vigaszra lesz szükségetek a megpróbáltatás ezen ideje alatt. Én mindig felemellek és hordozlak majd benneteket. Soha nem foglak elhagyni titeket, nektek viszont nem szabad eltérnetek Tanításaimtól, vagy elfogadnotok a pogány gyakorlatokat, mint ha az az Igazság helyettesítője lenne.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer