Jelenlegi hely

A felfordulás nyilvánvaló lesz a Föld minden sarkában, és csak a vak nem fogja látni a változásokat

Nyomtatóbarát változat

2012. november 19. 09:00

Drága, szeretett gyermekem, csak egyetlen út vezet az Örök Élethez, éspedig Rajtam keresztül. Azonban sok út van, amelyik Hozzám vezet.

Sokan, akik követik az Igazságot, könnyebbnek fogják találni azt, mint azok, akik bár ismerik az Igazságot, de nem fejezik ki a hódolatukat Istennek.

Követőim, nektek meg kell értenetek, hogy közületek azok, akik ismerik az Igazságot, de hátradőlnek és engedik, hogy isten Szavát hazugságnak tartsák, felelősséggel tartoznak Velem szemben.

Sohase fogadjátok el azokat a törvényeket, amelyek a sátánt tisztelik. Tudni fogjátok szívetekben, milyen törvényekre gondolok, amikor felsorakoztatják előttetek. Azok épp úgy fognak undorítani benneteket, mint ahogy Engem is undorítanak.

Engedjétek meg Nekem, hogy tudomásotokra hozzam: a csata Isten Szava ellen elkezdődött. Annak a módja, ahogyan az meg fog történni, világossá válik előttetek.

Templomaimban a Földön sok változás lesz; a sok megpróbáltatás felszentelt szolgáim között, a sok összetűzés a nemzetek között, és Izraelben a konfliktus intenzitásában növekedni fog, valamennyi egy időben.

A felfordulás nyilvánvaló lesz a Föld minden sarkában, és csak a vak nem fogja látni a változásokat körülöttetek. Mindegyikőtök érintett lesz valamilyen módon, de tudnotok kell a következőket: Megígértem, hogy veletek leszek, vezetve benneteket minden percben, könnyűvé téve szenvedéseteket minden kőnél, amelyre ráléptek a béke, a szeretet és a harmónia keresésében.

Maradjatok Mellettem. Maradjatok közel Szent Szívemhez, és engedjétek meg Nekem, hogy erősen tartsalak benneteket.

Menjetek keresztül a szenvedésnek és zűrzavarnak ezen dzsungelén, hittel a szívetekben és bizalommal Irántam, Jézusotok iránt, és túl fogjátok élni.

Sohase engedjétek, hogy bárki miatt meginogjon lelkiismeretetek vagy elkötelezettségetek az Isteni Igazsággal szemben, nem számít, hogy milyen meggyőzően hangzik, amit mondanak. Nem számít, hogy mennyi, úgynevezett toleráns törvényt fognak rátok kényszeríteni, hogy elfogadjátok azokat.

Tudni fogjátok a szívetekben a különbséget az igazság és a valótlanság között.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer