Jelenlegi hely

Figyelmeztetés azoknak az elit csoportoknak, akik erős szövetségük révén a nemzetek ellenőrzését tervezik

Nyomtatóbarát változat

2012. szeptember 16. vasárnap, 22:50

Drága, szeretett leányom, ez egy figyelmeztetés azoknak az elit csoportoknak, akik erős szövetségük révén a nemzetek ellenőrzését tervezik.

Nektek, akiknek a Sátán az istenetek, tudnotok kell, hogy lelketeket a gonosz felhője feketítette be, és azt ő fertőzte meg bennetek.

Ti nagy veszélyben vagytok, mégis úgy döntöttetek, hogy az ördögöt imádjátok, aki el akarja lopni a lelketeket, hogy örökké kínozzon benneteket.

Azon tervetek, hogy parancsoljatok, uralkodjatok, ellenőrizzetek, és hogy a háttérből népirtást irányítsatok Isten gyermekei ellen, Atyám keze által lesz megakadályozva; de ez a gonoszság majd ellenetek fordul.

Szigorúan meg lesztek büntetve gonoszságaitokért.

A bűnök amelyekkel vétkeztek, iszonyatosak számomra, gyűlöletetek, megvetésetek azokkal az emberekkel szemben, akiket állításotok szerint a kormányotokban szolgáltok, örökre el fog pusztítani benneteket.

Az a rövid időszak, melyet élvezni fogtok, amikor megragadjátok a hatalom gyeplőjét a nemzetek fölött, és egy gonosz diktatórikus rendszert vezettek be, a pokol örök tüzére visz benneteket.

Nektek sok esély lesz adva arra, hogy hátat fordítsatok az elit gonosz hatalmi csoportjának. De legyetek óvatosak, mert túl sok idő nem lesz adva nektek.

Isten hatalmát soha ne becsüljétek alá. Ne becsüljétek alá haragját sem. Mert annak ellenére, hogy a nagy Irgalmasság Istene, Ő, az Én Örök Atyám, egyben félelmetes is.

Az Ő hatalma mindenható. A Sátán fölötti hatalma hamarosan eléri csúcspontját, és ő, a Fenevad és serege a tüzes tóba lesznek dobva.

Ti szintén a Pokolba lesztek vetve, ha továbbra is pusztítjátok Isten Teremtését, az Ő gyermekeit.

Atyám sohasem fog megbocsátani nektek, ha túllépitek nagy Irgalmasságának határait.

Egy napon eljövök ítélni, de ti a legnagyobb félelemmel fogtok remegni, mely az emberiség számára még ismeretlen.

Azon a napon oly mértékben lesztek megbüntetve, mint ahogyan testvéreitekkel, Isten gyermekeivel bántatok.

Figyelmeztetlek benneteket: Isten haragjától félnetek kell.

 

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer