Jelenlegi hely

A földi életetek csak egy múló pillanat a teljes életetekhez képest. Ti száműzetésben vagytok.

Nyomtatóbarát változat

2013. szeptember 3. kedd, 18:45

Drága, szeretett leányom, legnagyobb vágyam, hogy a világ minden táján megszólítsam az embereket – akik kitöröltek Engem az életükből -, hogy jöjjenek vissza Hozzám. Sok lélek, akit az a gondolat vezet, hogy Isten valójában nem létezik, úgy döntött, hogy elfelejt Engem, szeretett Jézusát.  Nyugtalankodom ezekért a szegény összezavarodott emberekért, mert Én nagyon szeretem őket, és hiányolom társaságukat.

Ha már elvándoroltatok Tőlem, és nehéznek találjátok összeegyeztetni egy rohanó modern világról alkotott nézeteiteket a Belém, Jézus Krisztusba vetett egyszerű hittel, akkor hadd segítsek nektek megérteni: ti a bűn miatt szakadtatok el Tőlem. Amikor a bűn megrontja a lelketeket, akkor egy sötétség ereszkedik le rá, és ez megnehezíti számára, hogy elfogadja Isten Fényét. Amikor ez megtörténik, a szívetek megkeményedik. És ilyenkor kapcsolódik be az értelmetek is, és ekkor van az, amikor tévesen azt hiszitek, hogy Isten nem Létezhet, mert a logika azt diktálja, hogy az Ő létezése lehetetlen.

A földi életetek csak egy múló pillanat a teljes életetekhez képest. Ti száműzetésben vagytok. Az Igazság a jövőben rejlik, amikor végre hazatérhettek Istenhez a ti természetes állapototokba. Én megértem, hogy milyen nehéz sok embernek közel maradnia Hozzám, mivel nagyon sok zavaró tényezővel, kísértéssel és sötétséggel kell szembenéznie a Földön.

Amikor úgy találjátok, hogy képtelenek vagytok érezni a Jelenlétemet vagy Szeretetemet, azt szeretném, ha elmondanátok a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját (119): Hogy érezzem Isten Szeretetét

 

Segíts nekem, Jézusom, mert nagyon össze vagyok zavarodva.

Nem akar a szívem megnyílni Neked.

Szemeim nem képesek látni Téged.

Elmém bezárul Előtted.

Ajkaim nem képesek vigasztaló szavakat mondani Neked.

Lelkemet elborította a sötétség.

Kérlek, könyörülj rajtam, szegény bűnösön.

Jelenléted nélkül tehetetlen vagyok.

Tölts el engem Kegyelmeiddel, hogy Irgalmadért könyörögve legyen bátorságom Feléd nyújtani a kezemet.

Segíts nekem, elveszett tanítványodnak, aki szeret Téged, hogy legyen képes látni és elfogadni az Igazságot, de aki szívében már többé nem érzi a szeretet felpezsdülését. Ámen.

Nem könnyű Velem egységben lenni. Nektek ki kell tartanotok addig, míg végre érzitek Jelenlétemet a szívetekben. Hívjatok Engem, és Én futni fogok, és átölelem szegény, nyomorult lelketeket, vezetni foglak, és örök üdvösségetekre viszlek benneteket. Nem számít, hogy mit tettetek, soha ne féljetek hívni Engem. Én minden bűnösnek válaszolni fogok, nem számít, hogy ők kicsodák. Egyikőtök sincs közületek a bűn foltja nélkül. Várom hívásotokat.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer