Jelenlegi hely

Földi vándorlásom idején eretnekséggel és istenkáromlással vádoltak

Nyomtatóbarát változat

2011. december 26, hétfő, 15:50

Jézus Vagyok, aki sohasem hagy el téged, bármennyire is szenvednél. Én Vagyok az Alfa és az Omega, Isten Fia, aki emberré lett, és a Szeplőtelen Szűz Máriától született.

Drága, szeretett leányom, e szenvedésen, mely hirtelen tört rád, fölül kell kerekedned, és soha ne feledd azon lelkek számát, akiket ez által mentesz meg.

Gyermekeimnek el kell viselniük a megtisztulás eme folyamatát ebben az időszakban, annak érdekében, hogy a lelkük megtisztulhasson; ehhez most hozzá kell szokniuk. Gyermekeim közül sokan, még a Nagyfigyelmeztetés előtt, meg lesznek tisztítva. Ők idejében meg fogják érteni, leányom, hogy miért történik ez velük.

Az angyalok állandóan veled vannak, mint eddig még sohasem. Mert te, leányom, most a legnagyobb támadásoknak vagy kitéve ezen üzenetek miatt.

Minden Szót, amit most kimondok, darabokra szednek.

Minden tanítást és igazságot, amit a világgal próbálok most megosztani, megkérdőjeleznek, és istenkáromlásnak minősítenek.

Földi vándorlásom idején, amikor követőimet tanítottam, Szent Szavamat ugyanígy kritizálták.

Amikor népem között vándoroltam, eretnekséggel, istenkáromlással és a bűnök megbocsátásával vádoltak. Sok helyen akkor sem fogadták el Szavamat, különösképpen a papok és a farizeusok.

Leányom, azok az emberek lesznek a legrosszabb támadók, akik a bibliai tudásukkal dicsekedvén gúnyolódnak. Ezek arrogánsan azzal fognak érvelni, hogy a saját hiányos értelmezésük a Szent Evangélium tanításával kapcsolatban fontosabb, mint az Igazság.

Büszkeségük megakadályozza őket abban, hogy felismerjék Hangomat, amikor a mai világhoz szólok.

Soha ne szállj szembe ezekkel a szegény lelkekkel, leányom, mert ők nem a világosság fiai. Sajnos ők azt hiszik magukról, hogy a világosság gyermekei. Ne feledjétek, hogy akik az Én Nevemben kigúnyolnak és lenéznek másokat, azok nem Engem képviselnek.

Ők sem szeretetet, sem megértést, de még alázatot sem mutatnak.

Azért indítanak támadásokat ellened, hogy akadályozzanak a munkában, új kétségeket ébresztvén elmédben. Imádkozz ezekért az emberekért. Egyedül csak az Én Hangomra összpontosíts, és ne engedd, hogy ilyen módon befolyásolják ezt a Szent Munkát.

A sátán hatékonyan dolgozik ezekben a lelkekben, és mindenféle ravasz érvet fel fog használni arra, hogy aláássa ezeket az Ajkamról fakadó üzeneteket. Azáltal, hogy válaszolsz ezekre a támadásokra, megadod a sátánnak azt a hatalmat, amit keres.

Most menj békében. Továbbra is nézz előre, és minden alkalommal engedelmeskedj Kívánságomnak. Ne feledd, hogy a szabad akaratodat ajándékul adtad Nekem: engedd tehát, hogy vezesselek. Bízzál meg teljesen Bennem.

Szeretlek.

 

Jézusod

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer