Jelenlegi hely

Ha az imádkozás nehezetekre esik

Nyomtatóbarát változat

2011. május 24., kedd, 18:00

Drága, szeretett leányom, ma boldog vagyok, hogy ez a sok munka el lett végezve, mert munkád által Szent Igéimet hirdeted. Nem szabad arra gondolnod, hogy nem teszel eleget ennek a munkának, csak azért, mert egy csomó ember visszautasítja ezeket az üzeneteket. Azok, gyermekeim, akik most nem fogadják el Igéimet, majd idővel meg fogják ezt tenni. Akkor éhezni fognak arra, hogy meghallhassák Hangomat.

Most csak Rám koncentrálj. Ne hagyd, hogy félrevezessenek téged azok, akik gúnyt űznek ezekből az Üzenetekből. Ne légy soha bátortalan, mert azok, akik most meghallgatják Igéimet, az Irántam való szeretetükből valóban terjeszteni fogják az Igazságot másoknak is.

A megtérés egy nagy kihívás egy olyan világban, ahol az emberek vakok az Örök Élet Igazságával szemben. Fontos a kitartás, mert a Szentlélek segítségével, Akinek az Ereje most mindenütt a világban megtalálható, gyermekeim vissza fognak térni Hozzám. De nem mindenki. Azoknak, akik a mesterséges kényelmet előnyben részesítik, amit a csaló ajánl fel nekik, azt mondom, hogy nekik nagyon nehéz lesz feladni ezt az életet, amit most élnek.

Imádkozzatok most családjaitok minden tagjáért, és minden barátaitokért, hogy a Nagyfigyelmeztetéskor, Irántam való szeretetetek által, mindnyájatokat egyesíteni tudjam. Amennyiben ezt az eseményt úgy fogjátok elfogadni, hogy ez valójában a szabadsághoz vezető út, akkor meg lesztek jutalmazva Irgalmasságom által.

Imádkozni nem egyszerű

Az imádkozás sok gyermekem számára nem egyszerű dolog, főleg azoknak, akik a hosszú imákat ismétlődőnek és unalmasnak találják. Ha valóban ilyen módon imádkoztok és küzdötök, akkor üljetek le nyugodtan és teljes csendben próbáljátok Velem felvenni a kapcsolatot. Egyszerűen gondoljatok a Földi Életemre, idézzétek fel azt az időt, amit a Földön töltöttem el, és gondoljatok Szeretetem Tanításaira, amelyet mindannyitoknak adtam. Ez elég is.

Hagyjátok, hogy megnyugodjon a lelketek, és Én majd elmélkedvén mellétek fogok ülni. Én együtt lépkedek mindnyájatokkal. Jelen Vagyok a nap minden percében, független attól, hogy akkor éppen mit csináltok. Sohasem vagyok távol tőletek. Ne feledjétek, hogy az életben Én Vagyok a támaszotok. Támaszkodjatok Rám. Őszintén kérjétek támogatásomat, és meg fogom hallgatni hívásotokat, ha azok Szent Akaratomnak is megfelelnek.

De ha bármikor is arra a szívességre kérnétek Engem, hogy felesleges világi többletekkel lássalak el benneteket, ezt sohasem fogom megadni nektek. Sohasem tudnálak benneteket olyasmivel megajándékozni, amiről tudom, hogy a lelketek kárára válna. Ajándékaimat azért adom nektek, hogy azok közelebb hozzanak Szent Szívemhez benneteket, mert ha ez megtörténik, akkor nem lesz már szükségetek semmi másra.

 

A ti szerető és odaadó Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer