Jelenlegi hely

Ha ítélkeztek egymás fölött és átkozzátok egymást, akkor Arcul köptök Engem

Nyomtatóbarát változat

2012. január 7., szombat, 3:40

Drága, szeretett leányom, miközben követőim a világnak adott ezen Szent Üzenetek hitelessége miatt harcolnak egymás ellen, továbbra is egyre több és több lélek távolodik el Tőlem.

Nem elég csupán azt állítanotok, hogy ismertek Engem, hanem Irántam való szereteteket be is kell bizonyítanotok.

Nem elég csak mondanotok, hogy szerettek Engem, hanem előbb bizonyítanotok kell, hogy szeretitek felebarátaitokat.

Hogyan kell szeretnetek felebarátaitokat? Úgy, hogy szeretettel és tisztelettel vagytok irántuk, független attól, hogy ők mennyire bántanak meg benneteket.

Jaj azoknak, akik az Én Nevemben másokat rágalmaznak; ha ezt teszitek, Számomra el vagytok veszve. Amikor szívetek alázata hiányában másokat megítéltek és elátkoztok, akkor Arcul köptök Engem.

Ne feledjétek: amikor másokat rágalmaztok és nyilvánosan gyűlölettel viseltettek irántuk, akkor ti nem Engem képviseltek.

Ennek ellenére sokan beleesnek a sátán csapdájába, melyet azok számára készített, akik szent apostolaimnak vallják magukat, így elgáncsolja őket.

Azt mondom: tartsátok magatokat távol ettől, és imádkozzatok a megbocsátásért. Sokkal jobban teszitek, ha többet imádkoztok testvéreitekért.

Ó, mennyire szeretném, ha követőim, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, úgy viselkednének, ahogyan Én tanítottam őket. Mennyire megbántják azokat a szegény lelkeket, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, csakhogy alázatosak maradhassanak Szemeimben.

Tekintettel ezekre a Szent Üzenetekre, amelyek Isteni Ajkaimról származnak, nagy szükség van a tisztánlátásra, mivel ezek az utolsó Üzenetek ebben a végidőben.

Soha ne alkossatok saját véleményt annak alapján, hogy helytelenül értelmezitek Tanításaimat és az Én Kilétemet.

Még mielőtt igazságos Bíróként jönnék el, az Irgalmasság Isteneként jövök hozzátok.

Szeretlek mindnyájatokat, mégis ma ugyanazt a fájdalmat élem át, mint annak idején a Getszemáni kertben. Mindaddig nem nyugszom, amíg meg nem mentettelek benneteket a gonosztól.

Aki azt állítja, hogy Én nem szenvedek, az nem ismer Engem.

Aki azt hiszi, hogy joga van másokat elítélni az Én Nevemben, az nem igazán szeret Engem. Ehelyett saját magát szereti, és tele van büszkeséggel.

Akik fenyegetéssel akarnak rábírni másokat arra, hogy higgyenek Bennem, azok félreértik Tanításomat, mely a szeretetre, alázatra, és a türelemre vonatkozik.

Sok jó szándékú keresztény azt hiszi, hogy az ő feladata elemezni és megítélni Tanításomat. De elemzésük nagy része az emberi logikai érvelésen alapszik, amelynek az Én Királyságomban kevés jelentősége van.

Amikor sürgetve azt kérem tőletek, hogy legyetek kicsinyek a Szememben, akkor ezalatt azt értem, hogy olyanoknak kell lennetek, mint egy gyermek, aki nem tesz fel kérdéseket. Úgy értem ezt, mint gyermek, aki a szívében teljesen félelem nélkül bízik meg az apjában.

Amíg nem lesztek kicsinyek az Én Szememben, addig nem vagytok alkalmasak arra, hogy az Én Nevemben beszéljetek.

A lelkek megmentésében csak akkor tudtok Nekem segíteni, ha megtaláljátok azt az alázatot, melyet Én elvárok tőletek.

Tanítótok,

 

Az emberiség Megváltója,
Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer