Jelenlegi hely

Hamarosan a templomokat kereskedelmi célokra fogják használni, és hogy hasznot húzzanak belőle

Nyomtatóbarát változat

2013. augusztus 13. kedd, 15:00

Drága szeretett leányom, milyen szenvedést fognak érezni a katolikusok és a Keresztények szerte a világon, amikor látják, hogy templomaikat és az istentiszteleti helyeiket szórakozóhelyekké fogják átalakítani.

Számos rendezvényt fognak a templomokban tartani, amelyek által azt szeretnék kifejezni, hogy Engem tisztelnek, de ezek megsértik a Nevemet. Hamarosan a templomokat kereskedelmi célokra fogják használni, és hogy hasznot húzzanak belőle. Mindezek a dolgok már közelegnek, és azok, akik szeretnek Engem, nagy bánatukban sírni fognak. Mennyire fognak ezek a lelkek szenvedni, amikor ilyen istenkáromlással szemben kell küzdeniük. Az eretnekség, amelyet rájuk kényszerítenek, azt fogja jelenteni, hogy a számos rítus és szertartás folyamán, amelyek sértőek lesznek Istennel szemben, kevés tiszteletet fognak tanúsítani az ilyen lelkek iránt. Lesz ott ének, nevetés, hangoskodás és mesemondás, amiknek semmi közük sincs Hozzám. Mégis, mindezeket a gonosz cselekedeteket el fogják követni Egyházamban, méghozzá Előttem.

Leányom, figyelj most Ígéretemre. Én a Föld végső határáig is el fogok menni, hogy minden bűnöst megmentsek. De a lelkek annyira fertőzöttekké fognak válni, hogy bármit teszek értük, soha nem fogják Irgalmamat elfogadni, még haláluk pillanatában sem, jóllehet tudják, hogy a Pokol fog várni rájuk.

Ezért tehát el kell fogadnotok a tényt, hogy lelkek fognak elveszni számomra, mivel a gonoszság annyira beleivódott a lelkükbe, hogy semmilyen beavatkozás sem fogja már elválasztani őket a fenevadtól.

Amit el kell mondanom nektek az a következő: Ne hagyjátok, hogy azok, akiket a gonosz megfertőzött, hazugságaik által eltávolítsanak benneteket Tőlem. Ha elfogadjátok a hazugságokat, amelyeket azok diktálnak nektek, akik nem tisztelnek Engem, meggyengültök hitetekben – még akkor is, ha az csak egyetlen hazugság, mely csupán egyetlen nézőpontból érinti Tanításaimat. Ha csak egyetlen követelésnek engedtek is, melynek  eredményeképpen megváltoztatjátok értelmezéseteket arról, amit mondtam nektek, ez azt fogja jelenti, hogy megengeditek a gonosznak, hogy még nagyobb erővel kísértsen benneteket a rosszra, hogy eltávolítson titeket Tőlem.

Fogjátok be a fületeket a kezetekkel, amikor a fenevad szájából ömleni fognak a káromlások. Ne fogadjatok el semmi olyat, ami elárulná Szentségeimet vagy Tanításaimat. Fordítsatok nekik hátat, és kövessetek Engem, mert miután mindezek a dolgok elmúlnak, már csak egyetlen út lesz, amelyen járhattok. Ez az Én Utam lesz – az Igazság Útja. Csak a teljes Igazság fogadható el. Egy féligazság azt jelenti, hogy hazugság lesz belőle.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer