Jelenlegi hely

A hamis próféták sokaságának időszaka ez, akiket a sátán küldött

Nyomtatóbarát változat

2011. október 8. szombat; 16:20

Drága, szeretett leányom, amint igaz prófétáim egyre csak haladnak előre, úgy fognak a hamis látnokok is. Akkor fogjátok felismerni őket, ha a világnak adott üzeneteiket gondosan megvizsgáljátok. Mert valahol legbelül érezni fogjátok, hogy manipulálták Tanításaimat és az Igazságot, melyeket a Szent Biblia tartalmaz. Annyira finom hazugságok ezek, hogy csak azok lesznek képesek észrevenni, akik a Szentírás valódi ismeretével rendelkeznek.

Figyeljetek oda minden olyan gyűlöletre, melyeket az ilyen látnokok a követőik között szítanak, amikor veszekednek, megoszlanak, és családokat választanak szét. Azok a szekták, amelyek az ilyen látnokok munkálkodásai által keletkeznek, most szétszóródnak a világban, hogy zavarodottságot és félelmet okozzanak a hívők között.

Bárhol is találtok Szent Szavamra, ott szeretetet fogtok találni. Az Én Üzeneteim megszaporítják a szeretetet és a harmóniát, és képesek lesznek befolyásolni a lelketeket. Az Én üzeneteim mindig az igazságot mondják, miközben lehet, hogy időként kemények és félelemkeltőek, mégis Szeretetből adatnak nektek.

A hamis látnokok olyan üzeneteket tesznek majd közzé, amelyeket nem könnyű olvasni, vagy megérteni. Látszatra a hatalom eszméjét fogják sugározni, és a szeretet érzését kelteni. Azonban nem fognak lelki békét hozni nektek. Az ilyen látnokok - a legtöbb nem Istentől van - először elcsábítanak, majd ellenőriznek, végül a hazugság és a megtévesztés ágyába szippantanak benneteket.

A sátán és hadserege befolyásolni fogják az ilyen látnokokat. Ő még az igaz látnokokat is meg tudja támadni, amikor arra biztatja őket, hogy összezavarodottan elhagyjanak Engem. Sürgősen arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy legyetek mindig résen.

Utasítsátok vissza az olyan üzeneteket, amelyek valamilyen módon ellentmondanak Tanításaimnak, mert akkor biztosak lehettek abban, hogy hamisak.

Ma a világhoz csak néhány kiválasztott hiteles látnok által szólok. Kevesebben, mint húszan vannak, és kevesebb, mint amennyire ti gondoltok. Közülük mindegyik más szerepet kapott, de Hangom és Utasításaim a bizalmasság gyűrűjét fogják kelteni, amint azt majd ti is fel fogjátok fedezni. Az üzenetek azzal a céllal lesznek adva, hogy arra bátorítsanak benneteket, hogy a lelketeket felkészítsétek.

Fordítsatok hátat azoknak, akik látnokoknak nevezik magukat, de furcsának tűnnek cselekedeteik miatt, vagy akik arra bátorítják követőiket, hogy olyan lépésekre szánják el magukat, amelyek ellene mondanak a felebaráti szeretetnek.

Mindezeket tartsátok figyelemmel, mert ez az időszak a hamis próféta időszaka, aki nemsokára ismertté teszi magát a világban. Ugyanakkor ez a hamis próféták sokaságának az időszaka is, akiket a Sátán küldött a világba, hogy zavarodottságot és sötétséget okozzanak a lelkeknek.

 

Szeretett Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer