Jelenlegi hely

Igen, az Én Szavam mindenkié, de óriási felelősség részt venni Üzeneteim megismertetésében

Nyomtatóbarát változat

2013. február 23. szombat 11:50

Drága, szeretett leányom, az Igazság Könyvét adom a világnak, minden nemzet lelkei számára. Ez egy Ajándék az emberiség számára, de tudnod kell a következőket:

Én neked adom, leányom, az egyetlen felhatalmazást, hogy eldöntsd, hogyan legyen az lefordítva, terjesztve és kiadva, védve ezt a Munkát. Minden, ami ezeknek az Üzeneteknek a közzétételére vonatkozik, csak a te személyes jóváhagyásoddal tehető meg. Ez az Én óhajom, és bárki, aki nem engedelmeskedik a neked adott Utasításaimnak és a nyereség érdekében közzéteszi Üzeneteimet, nem részesül Áldásomban.

Igen, az Én Szavam mindenkié, de óriási felelősség részt venni Üzeneteim megismertetésében és abban, hogy hogyan kell kiadni az Igazság Könyvét. Adományok nem szükségesek, mivel a könyvekből befolyt összegeket a többi könyv gyártására és a megjelentetés költségeire kell fordítani, és ezt minden nyelven.

Téged, leányom folyamatosan támadni fognak, mert ebben a dologban engedelmeskedsz Nekem. Azzal fognak vádolni, hogy megpróbálsz hasznot húzni ebből a Munkából, miközben te jól tudod, hogy ez nem igaz, és nem lehetséges.

Azok lesznek, akik ebben a dologban a legjobban támadni fognak téged, akik valamilyen módon megpróbálnak nyerészkedni vagy hasznot húzni Szavamból, és dühösek lesznek, amikor te nem fogod megengedni nekik, hogy ezt a Munkát felügyeljék.

Ezért kijelentem, hogy senkinek sem adatott meg a felhatalmazás, hogy Könyv formájában terjessze Szent Szavamat, csak neked, leányom. Azonban vezetésem alatt engedélyt adhatsz azoknak, akik kérik, hogy segítsenek neked a weboldalakon és a nyomtatásokon keresztül. De ők ezt csak akkor tehetik, amikor engedélyt kérnek erre, és azt meg is kapják tőled.

Az Én Szavam Szent, és minden tiszteletet meg kell adni az én Kívánságaimnak, és az emberiség érdekében tett utasításaimnak. Nektek, Követőim, azt kell tennetek, amit Mária prófétám kér tőletek, és tartsátok tiszteletben óhaját az Üzeneteim kiadásával kapcsolatban. Ha e Munka miatt megtámadjátok őt, akkor Engem bántotok meg, Jézusotokat.

Tőletek, Követőim, azt várják el, hogy mindenkor Szent Akaratomat tegyétek, független attól, hogy milyenek a körülmények. Én vezetem Mária lányomat. Ő a végidők prófétájaként lett kiválasztva. Én rajta keresztül beszélek. Az ő hangja az Enyémmé válik. Az ő szomorúsága és fájdalma az Enyém is. Az ő szeretete mások iránt az Én Szeretetem. Az ő öröme az Én Szentséges Szívemből ered. Az ő kezét az Én Kezem vezeti. Az, ahogyan ő megérti, hogy miként szeretném, hogy meghallják Szavamat, Tőlem jön.

Oka volt annak, hogy leányom megkapta ezt az Égi Ajándékot. Hallgassátok meg, amit mond nektek, mert biztosak lehettek abban, hogy az Tőlem jön.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer