Jelenlegi hely

Isten Anyja: Ez alkalommal Ő nem emberi testben fog eljönni

Nyomtatóbarát változat

2013. április 24. szerda 14:15

Szeretett gyermekeim, Fiam, az emberiség iránti nagy Szeretetéből fakadóan, most Második Eljövetelére készít fel benneteket. Mivel Ő szeret benneteket, most prófétái által szól hozzátok annak biztosítására, hogy senki se legyen kizárva Irgalmából. Mint ahogyan Isten elküldte Keresztelő Jánost, hogy felkészítse a világot Fiam, Isten egyszülött Fia, a Messiás számára, most Fiam ugyanúgy feltárja a végső tervet számotokra. Az üdvösség e végső terve hasonló lesz az Ő első eljöveteléhez, de egy különbséggel: Ez alkalommal Ő nem emberi testben fog eljönni.

Most, hogy az Igazság újra feltárásra kerül számotokra, Fiam, miközben előkészíti a végső szakaszt, Szent Szaván keresztül emlékeztet benneteket mindarra, ami Istentől jön.

Amikor Fiam a Földön járt, Isten gyermekeinek megadatott az Igazság. Most a teljes Igazság adatik meg nektek – beleértve az Isten ellenségeinek munkálkodására vonatkozó kinyilatkoztatásokat is - s mindez a ti érdeketekben -, hogy ne lehessen megtéveszteni benneteket. Nektek nagylelkűnek kell lennetek, amikor Ő elhozza nektek ezeket az Ajándékokat, melyek a lelketeket fogják táplálni.

Amikor az évek során megjelentem Isten kiválasztott látnokainak, ez azért volt, hogy felkészítsem a lelketeket ezekre az időkre. Most, amikor felkészültök az üldöztetésre, amely a Keresztényeket fogja sújtani, ez rendkívül nehéz lesz, mert ez az üldöztetés a lélek meggyalázása lesz, és ez fogja okozni a legnagyobb fájdalmat. Amikor már ismeritek Isten Szavának az Igazságát, és tudni fogjátok, hogyan kell felismerni a csaló munkálkodását, akkor erősebbé váltok. Sokkal fontosabb, hogy hűségesek maradjatok Isten Szavához, mintsem elfogadjátok azokat a hazugságokat, amelyeket azok fognak nektek bemutatni, akik nem Istentől jönnek.

Fiam nagy dicsőségre fog emelni benneteket, ha engedelmeskedtek Szent Szavának, és megtartjátok Tanításait. Azt kérem tőletek, hogy azt a tiszteletet mutassátok Fiam iránt, amelyet megérdemel. Azok, akik elutasították Őt, amikor a Földön járt, végül mégis elfogadták az Igazságot, hogy Ki is volt Ő valójában, amikor meghalt a Kereszten. Azok, akik ma elutasítják az Ő Szavát, végül fel fogják ismerni az Igazságot azon a Napon, amikor ítélni jön. Sokak számára az már túl késő lesz.

Imádkozzatok, hogy minden lélek hűséges maradjon szeretett Fiam, Jézus Krisztus örökségéhez, mert csak azokat lehet Királyságába felvenni, akik elfogadják Őt.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer