Jelenlegi hely

Isten Anyja: Meg volt jövendölve gyermekem, hogy ebben az időben, melyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni

Nyomtatóbarát változat

2012. szeptember 21. péntek, 3:05

Gyermekem, milyen gyorsan bálványozza az emberiség a hamis királyokat és a hamis isteneket.

Ma a világban sok ember nem csinál gondot abból, hogy a hamis bálványokat választja, aztán még bűntudat sincs a szívében, amikor az egyetlen igaz Istent visszautasítja.  

Meg volt jövendölve, gyermekem, hogy ebben az időben, amelyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni.

Még a saját családjukat is el fogják utasítani az öröm elérése érdekében.

Visszautasítják majd a nyomorúságban levőket, és azokat, akik éheznek, miközben a saját maguk érdekeivel fognak foglalkozni, és elkövetik a torkosság bűnét.

Ezek a napok itt vannak már, gyermekek. Miközben az emberi nem összezavarodottan, tehetetlenül vándorol, ahol semmi sem kielégítő, mindent meg fog ragadni, amiről azt hiszi, hogy kitölti szíve ürességét. Ez az üresség azért létezik, mert nem követik az Igazságot, és Szeretett Fiamhoz sem hűségesek.

Nemcsak a hamis isteneket bálványozzák, hanem azok iránt a szegény lelkek iránt is hűségesek, akik elősegítik a bűnt, mintha annak nem lenne jelentősége.

Aztán, amikor a mai világban Fiamról hazugságokat adnak elő nekik, akkor ők az ilyen valótlanságokat gyorsan elfogadják.

Elfogadott dolognak tekintik, ha nevetségessé teszik Fiamat, de amikor más tanokat bírálnak, melyek nem tartalmazzák az igazságot, akkor az emberek meglapulnak félelmükben. Ők nem félnek Fiamtól.

Nem félik az egy igaz Istent, mert nem szeretik Őt. A szívük zárva van.

Ők azt az utat követik, mely nem hoz vigaszt számukra, ehelyett ez az út elégedetlenül és üresen hagyja őket.

Mennyit sírok, amikor az összezavarodottságot látom. Mennyit sírok Fiamért, akit a megvetésükkel annyira gyötörnek. Őt, aki oly sokat szenvedett értük, és aki a leggyötrelmesebb módon halt meg értük! De ők a Kereszthalálának jelentőségét még nem értették meg.

Csak ha valaki elfogadja Jézust, a Krisztust, az igaz Messiást, akkor fogja megtalálni a békét.

Fiam hamarosan bemutatja azt a bizonyítékot, amelyet követelnek. Amikor a bizonyítékot megkapják, akkor végképp választaniuk kell.

Vagy a Fiamat választják majd és az Igazságot, vagy pedig elfogadják azokat a hazugságokat, amelyekkel a csaló eteti őket.

Imádkozzatok, gyermekek, hogy a szívek megnyíljanak, és hogy a Fiam iránti szeretet lehetővé tegye Isten gyermekei számára, hogy elfogadják Irgalmassága Kezét.

 

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer