Jelenlegi hely

Isten Anyja: Te azért vagy küldve, hogy előkészítsd az utat az Ő Második Eljövetelére

Nyomtatóbarát változat

2013. április 6. szombat 16:30

Gyermekem, független attól, hogy milyen magányos vagy, és mennyire nehéz ez a Küldetés számodra, neked azt továbbra is folytatnod kell, és engedelmeskedned kell Fiamnak. Tiszteletben kell tartanod minden hozzád intézett kérést. Válaszolnod kell minden tőled elvárt feladatra, még akkor is, ha emiatt mások haragját magadra vonod.

Isten minden egyes látnoka, akiknek (eddig) megjelentem, azok kezei által szenvedett, akik kegyetlenül elutasították őket. Bár sokan közülük végül is hittek, gyermekem, mégis te fogsz a legtöbbet szenvedni, mert Isten prófétája vagy. Isten prófétái mindig is gyűlöletet keltettek az Ő gyermekei körében, mert a Sátán rettenetesen megkorbácsolja azokat, akik Isten Szavát szólják.

Mint a végidők prófétája, a te ellenségeid nemcsak azok lesznek, akik elutasítják vagy gyűlölik Fiamat, hanem azok is, akik szeretik Őt. A te ellenségeid számosabbak lesznek minden eddigi próféta ellenségeinél. Ezért van az, hogy neked minden pillanatban engedelmeskedned és gyorsan válaszolnod is kell Fiamnak; Ő azért teszi mindezeket a dolgokat, és kéri, hogy kövesd utasításait, hogy biztonságban tartson téged.

Te azért lettél küldve, hogy előkészítsd az utat a Második Eljövetelre, és ehhez a felelősséghez sok szomorúság társul. Amíg a hazugságok, a gyűlölet és ezekkel az Üzenetekkel való heves szembe helyezkedés folytatódnak, neked vigasztalnod kell magad azzal, hogy e Küldetés nélkül nagyon sok lélek nem fogadná el Fiam Irgalmasságát.

Imádkozz minden egyes személyért, aki sértéseket vág hozzád, mert ha imádkozol értük, akkor Fiam megvilágosítja őket, és hamarosan megnyílnak szemeik az Igazságra.

Én, a te szeretett Édesanyád, beborítalak téged legszentebb Palástommal, és minden egyes alkalommal eltaposom a Sátán fejét, amikor bántani próbál téged. Így tehát most menj békével, gyermekem. Bízz mindenkor Bennem, az Üdvösség Anyjában, mivel Én őrködöm e különleges Küldetés fölött. Bízzál Fiamban, mert Ő nagyon jól tudja, hogy mit miért tesz. Helyezz mindent az Ő Szent Kezeibe.

Szeretett Édesanyád,
Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer